Cel mai mare defect de personalitate, în funcţie de zodia ta

Nimeni nu este perfect. Cu toţii avem defecte, dar ele nu sunt neapărat aspecte care ne fac oameni răi, ci doar obstacole sau puncte slabe la care trebuie să lucrăm!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Ca Berbec, totul este despre tine.

Când cineva îţi fură lumina reflectoarelor, ai tendinţa de a deveni extrem de gelos. De asemenea, dacă cineva primeşte mai multă atenţie decât tine, încerci să distrugi acea persoană care te face să acumulezi atâtea frustrări.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Ca Taur, îţi place să îţi plângi de milă.

Nu vei obosi niciodată să te auzi plângându-te de oricine şi de orice. Întotdeauna găseşti metode noi de a te victimiza în orice situaţie. Tu mereu ai parte de cel mai mare rău şi aştepţi compătimire de la cei din jur.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Ca Gemeni, eşti extrem de sadic.

Nu te opreşte nimic din a stopa orice legătură cu cineva chiar şi pentru cea mai mică ofensă. Şi o vei face cu zâmbetul pe buze. Eşti foarte anxios şi ai tendinţa de a pedepsi atunci când nu este cazul.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Ca Rac, sentimentele mereu sunt ca un urgan pentru tine.

Schimbările de dispoziţie sunt foarte intense şi deloc uşor de manevrat. Uneori, laşi aceste emoţii să pună stăpânire pe tine şi să preia conducerea, astfle spunând sau făcând lucruri care atrag reacţii negative.

Leu(22 iulie - 22 august)

Ca Leu, ai tendinţa de a evolua pe spatele altora sau de a călca pe oricine în picioare pentru a ajunge sus.

Dacă câştigi, nimeni altcineva nu poate fi pe aceeaşi poziţie cu tine. De cele mai multe ori eşti în căutare de atenţie şi nu vei permite nimănui să se bucure de această glorie.În adâncul sufletului, eşti sensibil şi puţin nesigur, dar nu vrei să vadă nimeni.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Ca Fecioară, dacă eşti supărată, vei da din starea ta altora.

Îţi place să îi atragi pe alţii în negativism, pentru că acest  lucru te face să te simţi mai bine. E un joc pentru tine, care îţi satisface o plăcere bolnavă.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Ca Balanţă, ai tendinţa de a folosi oamenii.

Eşti primitor şi îi atragi, ca apoi să obţii tot ce poţi de la ei. E ca o victorie personală pentru tine. Eşti foarte priceput în a-ai manipula pe cei din jurul tău, chiar şi pe cei dragi şi apropiaţi de tine. Este vorba doar de tine şi de nevoile tale!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Ca Scorpion, plăcerea ta e durerea altcuiva.

Uneori, pare mai uşor să te simţi bine, cauzând suferinţă altcuiva. Eşti adesea privit ca fiind o persoană fără sufler sau rece, dar nici măcar nu te deranjează acest lucru.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Ca Săgetător, îţi place să arunci cu vorbe grele în faţa oamenilor, legându-te de slăbiciunile lor.

În timpul unei confruntări, tu eşti primul care atacă şi răneşte sentimentele cuiva. Oamenilor nu le place să se apropie de tine, pentru că e prea riscant.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Ca şi Capricorn, crezi cu tărie că lumea nu te înţelege.

Nimeni altcineva nu înţelege durerea şi suferinţa mai bine decât tine. Toate lucrurile rele sunt trimise către tine şi tu eşti cel care trebuie să se ocupe de toate acestea. Oamenii obosesc să te asculte în permanenţă cum te plângi, astfel încât ei încearcă să se distanţeze de tine. Apoi, vei continua să te plângi că nu ai prieteni adevăraţi de partea ta.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Ca Vărsător, eşti egoist şi arogant.

În subconştient, întotdeauna te gândeşti la tine şi la cum să îţi fie bine. Şi, când o situaţie nu îţi aduce niciun beneficiu, nu vrei să faci parte din ea. Totul este despre tine.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Ca Peşti, eşti arogant din naştere.

Ascunzi acest defect al tău printr-o apariţie liniştită şi timidă, fără a te dezvălui pe deplin. Te consideri lider, şi, dacă nimeni altcineva nu te urmează, vrei să pară că nu îţi pasă.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod