Egipteană

Ce semn eşti în zodiacul egiptean şi ce spune acesta despre viaţa ta



Thoth

(1-19 aprilie, 8-17 noiembrie)


Cei care se nasc sub acest semn sunt în mod normal plini de înțelepciune. Ei sunt cunoscuţi pentru amintirile lor minunate. Ei nu uită faptele făcute de alte persoane, atât bune, cât și rele. Sunt, de asemenea, plini de înțelepciune, astfel încât le este foarte uşor să discute. Sunt oameni foarte romantici care îl caută pe cel pe care îl vor iubi pentru totdeauna.

Horus

(20 aprilie-7 mai, 12-19 august)


Cei care se nasc sub acest semn sunt cunoscuți pentru curajul lor de a face față diferitelor situaţii atunci când vor să obţină ceva.

Ei ar dori să se simtă în siguranță, astfel încât să se ocupe de viața lor în linişte. Sunt, de asemenea, persoane optimiste şi care ar lucra din greu pentru a obține cele mai bune lucruri.

Anubis

(8-27 mai, 29 iunie-13 iulie)


Cei care se nasc sub acest semn ar dori să fie lăsaţi singuri, astfel încât să-şi poată face ordine în gânduri şi de a privi lucrurile în perspectivă. Ei vor să fie înconjurați de locuri şi oameni liniştiţi şi caută în mod constant acest lucru.
Chiar dacă uneori se simt depăşiţi, ei vor rămâne calmi și se vor concentra pe lucrurile prin care trec.

Seth

(28 mai-18 iunie, 28 septembrie-2 octombrie)


Cei care se nasc sub acest semn ar dori să treacă dintr-un loc în altul, în funcție de oportunitățile pe care le au la dispoziție. Sunt perfecționiști și ar dori să obțină cele mai bune rezultate prin lucrurile pe care le fac.

Bastet

(14-28 iulie, 23-27 septembrie, 3-17 octombrie)


Cei care se nasc sub acest semn caută un echilibru în viața lor.
Ei au și intuiții puternice și, în mod normal, știu ce vor alții de la ei în momentul în care văd oamenii în persoană. Aceștia sunt interesați de detalii legate de ocultism.

Sekhmet

(29 iulie-11 august, 30 octombrie-7 noiembrie)


Cei care sunt născuți sub acest semn ar dori să aibă poziții autoritare, astfel încât să poată face diferențe cu viața altor oameni. Ei au, de obicei, un simț dezvoltat al corectitudinii. Se asigură întotdeauna înainte de a judeca alte persoane.
Ei pot deveni directori generali ai companiilor mari datorită inteligenţei lor.

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod