Ce să faci de Dragobete, în funcție de zodia ta

Chiar dacă abia am sărbătorit Valentine's Day, asta nu înseamnă că trebuie să uităm de Dragobete. Iată ce să faci de ziua tradițională a iubirii la români!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Dacă ești singur/ă:

Mergi în oraș sau participă la un atelier de creație. Din moment ce ești atât de carismatic/ă, trebuie să atragi pe cineva pe acolo. Dacă găsești pe cineva care bifează toate casuțele unui partener ideal, nu ezita să îi faci o invitație la tine. La tine în dormitor!

Dacă ai o relație:

Exprimă-ți dragostea față de partener/ă. Fie îl/o vei răsfăța cu cadouri scumpe, fie îi vei pregăti o cină romantică la lumina lumânărilor. Pe scurt, Dragobete este despre gesturi mărețe.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Dacă ești singur/ă:

Probabil vei petrece Dragobetele acasă în pijama și vei urmări emisiunile sau serialele tale preferate de pe Netflix. Chiar dacă nu ai pe nimeni lângă tine, poți fi extrem de fericit/ă așa!

Dacă ai o relație:

Orice ați face tu și partenerul/a de viață astăzi, va fi memorabil cu siguranță. Invită-ți persoana iubită într-un loc cu care nu e obișnuită, și aici vorbim despre parcuri de distracții, ciclism sau orice astfel de activitate distractivă. 

Citește și: Soarta relației tale. 6 perechi de zodii și destinul lor

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Dacă ești singur/ă:

Cea mai bună relație este cea pe care o ai tu cu tine. Nu ai nevoie de cineva care să te completeze dacă ești întreg singur. De Dragobete, totul este despre răsfăț. Mergi la masaj, la salon sau prepară-ți o masă delicioasă!

Dacă ai o relație:


Ești norocos/oasă că ești într-o relație în care partenerul/a de viață te pune pe un piedestal. Dorința ta este poruncă pentru iubitul/a ta, care va depune eforturi mari pentru a te face să te simți extraordinar. Tu trebuie să faci planul și cel/cea de lângă tine va ști ce să facă în continuare.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Dacă ești singur/ă:

Nu e nimic în neregulă dacă ești singur/ă. Pur și simplu nu ți-ai găsit încă sufletul pereche. Nu lăsa Dragobetele să te facă să te simți anxios/oasă pentru că nu ai pe cineva alături. În timp, vei întâlni pe cineva care te va iubi nebunește.

Dacă ai o relație:

Vei sta efectiv lipit/ă de partenerul/a de viață de Dragobete. Vei dori să îl urmezi oriunde și oricând și să petreci fiecare minut cu el. Încearcă să te distanțezi puțin sau altfel îl vei sufoca. Nu transforma această zi în ceva exagerat.

Leu(22 iulie - 22 august)

Dacă ești singur/ă:

Dacă există cineva care tot insistă în jurul tău, de ce nu îi dai o șansă astăzi? La început poate fi ciudat, dar apoi poate o să înceapă să îți placă de persoana respectivă. Nu te gândi prea mult, pur și simplu lasă-te purtat/ă de val!

Dacă ai o relație:

S-ar putea ca astăzi să te cerți cu partenerul/a de viață. Nu pune paie pe foc concentrându-te numai pe greșelile sale. Respiră adânc, relaxează-te și bucură-te de zi așa cum este ea! La urma urmei, dragostea a fost cea care v-a adus împreună, nu uita!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Dacă ești singur/ă:

Dansează ca și cum nimeni nu se uită la tine. Cântă de parcă nimeni nu te aude. Râzi de parcă nimeni nu e lângă tine. Ești cu un pas mai aproape de a afla cine ești cu adevărat. Dragobetele este doar o oportunitate de a investi mai mult timp și dragoste în tine.

Dacă ai o relație:

Ți se va pune o întrebare foarte importantă de Dragobete și decizia e în mâinile tale. Să sperăm că răspunsul va fi un mare DAAA!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Dacă ești singur/ă:

Dragobetele este ocazia perfectă pentru a sărbători alături de prietenii tăi. Îmbracă-te frumos și aranjează-te și fii gata și pentru niște poze pentru Instagram. Viitorul tău partener trebuie să te vadă exact așa!

Dacă ai o relație:

Să petreci Dragobetele cu persoana iubită este minunat, dar să-l petreci și cu familia lui și a ta îl va face și mai special.

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Dacă ești singur/ă:

Nu e deloc dificil să-ți găsești pe cineva, abilitățile tale de flirt sunt foarte dezvoltate. Doar nu te juca cu inima cuiva dacă nu ești pregătit/ă pentru o relație.

Dacă ai o relație:

Între tine și persoana iubită există pasiune, există artificii, există dragoste. Așadar, cu siguranță veți avea parte de o noapte fierbinte în care vei experimenta lucruri noi.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Dacă ești singur/ă:

Dacă te-ai despărțit recent de cineva, cel mai bine ar fi să-ți iei timpul necesar pentru a te vindeca înainte de a te implica într-o nouă relație. Poate să dai o fugă la mare să te plimbi pe plajă sau să citești o carte la cafenea te vor ajuta în tot acest proces.

Dacă ai o relație:

Chiar dacă partenerul/a de viață nu este atras de lucrurile romantice, fă gesturi mici pentru el. Scrie-i o scrisoare de dragoste, dăruiește-i ceva ciudat, trimite-i un mesaj vocal drăguț sau chiar înregistrează un video cu tine cântând melodia lui/ei preferată. Te va aprecia pentru asta.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Dacă ești singur/ă:

Nu-ți oferi inima nimănui! Ai tendința de a te implica foarte repede în relații, motiv pentru care trebuie să fii foarte atent/ă la alegerea persoanei potrivite. Trebuie să mergi la cel puțin 4-5 întâlniri pentru a-ți da seama dacă acea persoană este demnă de timpul și dragostea ta.

Dacă ai o relație:

Dacă ai îndoieli cu privire la relația ta, nu ar trebui să aduci acest subiect în discuție tocmai de Dragobete. Este o zi dedicată iubirii și doar la asta ar trebui să te gândești. 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!   

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Dacă ești singur/ă:

Dragobetele nu este doar pentru cupluri. Trebuie sărbătorit de oricine, printre prieteni, familie și chiar animale de companie. În cazul în care cineva te întreabă dacă petreci singur/ă această zi, spune-i că prietenii și familia fac parte din programul tău.

Dacă ai o relație:

Te vei simți mai apropiat/ă de partenerul/a de viață de Dragobete. Cea mai bună idee de petrecere a acestei zile este să te concentrezi mai puțin pe a arăta întregului internet cât de fericiți sunteți voi doi și să te axezi doar pe a-ți iubi partenerul/a în privat.

Pești(19 februarie - 20 martie)

Dacă ești singur/ă:

Evită să iei legătura cu foștii/fostele astăzi. Capitolul respectiv este închis. Ar trebui să te concentrezi pe o nouă iubire. Fă cunoștință cu oameni noi, creează legături noi. Așa vei găsi dragostea vieții tale.

Dacă ai o relație:

Dragostea plutește în aer și odată cu ea și romantismul. S-ar putea să fii tentat/ă să duci relația la un nou nivel, invitându-ți partenerul/ să-ți cunoască familia, spre exemplu. Sfatul astrelor este să-ți lași inima să-ți dicteze drumul.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod