Ce culori ți se potrivesc, în funcție de zodie

Știai că zodiei tale îi corespunde o culoare? Fiecare semn astral prezintă o similitudine în paleta cromatică, deci află acum care este culoarea zodiei tale și identifică ce vibrație aduce în viața ta!

Berbec

Culoarea Berbecului este roșu. Ești o zodie a pasiunii, a energiei, a entuziasmului. Nu e de mirare că tocmai cea mai energică dintre culori îți corespunde ție. Pentru Berbec, roșul inspiră, creează plăcere, generează generozitate și căldură!

Taur

Ești un semn de pământ și culoarea care te guvernează este verde. Imaginează-ți vegetație luxuriantă, splendoarea naturii și regenerare. Așa-i că adori primăvara? Verdele este culoarea ta și simbolizează unitatea și familia, două elemente foarte importante pentru tine. E firesc să iubești și florile și plantele, ca atare. 

Gemeni 

Portocaliul este culoarea zodiei tale, dacă ești Gemeni, și semnifică diversitate și inspirație. Ești sociabilă, armonioasă, echilibrată tocmai datorită extremelor care te atrag, fiecare pe rând.
Această culoare te va lumina și îți va stimula pofta către explorare. Bucură-te de culoarea ta expansivă! 

Rac

Culoarea Racului… nu este roșu, precum racul din natură, ci violet! Nuanțată și emoțională, puternică și profundă, culoarea ta reflectă idealismul care te caracterizează. Ai o perspectivă foarte extinsă asupra lumii, ești curioasă și sensibilă. VIoletul îți stimulează intuiția și te ajută să îți transformi ideile în realitate. 

Leu

Știi deja că datorită zodiei, ești o persoană radiantă, deci nu e nicio surpriză că Leului îi corespunde galbenul! Ai capacitatea de a străluci efectiv, charisma ta este cuceritoare și galbenul trădează toate astea, precum și curajul și umorul de care dai dovadă! Atunci când întâmpini perioade dificile, înconjoară-te cu această culoare și vei remarca efectul ei!

Fecioară

Culoarea ta este culoarea calmului. Albastrul este elementul cromatic care te readuce la senzația de pace, pe care de altfel o pierzi destul de rar.
Îți tragi energie din culoarea ta, care te ajută să îți ascuți intuiția. Când porți albastru, îți este mai ușor să comunici și te porți mai relaxat. Este o culoare vindecătoare. 

Balanță

Nuanțele de verde sunt cele care strălucesc pentru zodia ta! Mai ales cele intense, precum smaraldul! Verdele vorbește pentru tine grație armoniei pe care o împrăștie, pentru nevoia ta de a te afla în natură, pentru instinctul tău de supraviețuire foarte bine dezvoltat. Bazează-te pe verde ca să îți stimulezi evoluția!

Scorpion

Roșul închis, vișiniu, burgundy, este nuanța ta! Ești o fire vulcanică, imprevizibilă, senzuală, magică. Roșul intens îți sprijină manifestarea pe pământ și îți confirmă sexualitatea puternică. Focul care arde în tine este reprezentat cum nu se poate mai bine de această culoare!

Săgetător

Lila este culoarea electrică ce se potrivește energiei tale și faptului că nu poți sta locului prea mult timp! Entuziasmul tău molipsitor, care te face să fii o companie dorită de toată lumea, este reprezentat de nuanța liliacului. Ai o combinație de înțelepciune cu spontaneitate specifică zodiei, care se asortează de minune cu o combinație de albastru și roșu… 

Capricorn

Pentru că ești o fire foarte perceptivă, care vede prin confuzie și întuneric, culoarea zodiei tale este indigo. Chiar dacă necunoscutul îți creează disconfort, intelectul te sprijină în căutările tale și culoarea ta îți dă încredere și îți stimulează instinctele. 

Vărsător

Sensibilă și creativă, expresivă și expansivă! Culoarea zodiei tale este mov, pentru că ești o visătoare plină de energie. Culoarea ta te aduce înapoi din reverii, dar te inspiră să vezi o lume care altora nu li se poate reprezenta.
Idealurile tale sunt la fel de intense ca nuanța care îți guvernează zodia!

Pești

Înclinată spre introspecție, sensibilă și timidă, ești guvernată de turcoaz închis, ca adâncurile mărilor. Personalitatea ta este puternică, dar mai toată energia ta se întoarce înapoi la tine, prin circuitul gândurilor tale. Ai o imaginație bogată, împărtășește-o cu cei din jur!
adnana-costandache
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod