Culori feng shui

Ce culori îţi vor aduce noroc în anul Câinelui de Pământ 2018, în funcţie de zodia ta

Iată câteva sfaturi Feng Shui în ceea ce priveşte culorile pe care să le porţi în anul Câinelui de Pământ pentru a atrage norocul de partea ta !
2018 este anul Câinelui de Pământ. Câinele este al 11-lea semn din cele 12 ale zodiacului chinezesc. Câinele este prietenul cel mai bun al omului, e cel care îl înţelege şi care îşi urmează stăpânul, idiferent dacă acesta e bogat sau nu. În astrologia chineză, fiecare an zodiacal nu e legat doar de un semn de animal, ci şi de cele cinci elemente: Pământ, Foc, Apă, Metal şi Lemn.

Anul Câinelui de Pământ 2018 este bun pentru cei născuţi în anii de Pământ, Metal sau Foc, dar nu este favorabil celor născuţi în Lemn sau Apă.


Culorile norocoase pe care să le porţi în anul Câinelui de Pământ sunt: albastru, verde şi negru. Culorile norocoase care pot afecta în mod pozitiv destinul tău în 2018 sunt cele asociate energiilor favorabile ale elementului Lemn, reprezentat de culoarea verde, şi elementul de Apă, reprezentat de albastru şi negru.

Descoperă aici care este semnul tău în zodiacul chinezesc!

Iată culorile norocoase pentru fiecare dintre cele 12 semne din zodiacul chinezesc, în anul Câinelui de Pământ:


Şobolan - alb, verde lămâie, verde smarald
Bivol - roşu aprins şi verde deschis
Tigru - gri, alb şi bleumarin
Iepure - roşu carmin şi albastru turcoaz
Dragon - auriu şi alb
Şarpe - albastru închis şi verde turcoaz
Cal - albastru, alb şi verde copac
Capră (sau Oaie) - alb şi albastru de Prusia
Maimuţă - portocaliu roşiatic şi verde kaki
Cocoş - verde de pin şi albastru Klein
Câine - albastru deschis, verde deschis şi roşu
Mistreţ (sau Porc) - verde

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod