Cât de mult te potrivești cu un Leu, în funcție de zodia ta

Dacă ai pus ochii pe cineva din zodia Leu, trebuie să afli acest lucru!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Fiind două zodii active și pasionale, vă veți dezvolta și vă veți hrăni reciproc din energia celuilalt, creând o relație cu un grad ridicat de entuziasm, acțiune și intimitate fizică.

Leului îi place să fie vedeta, dar și tu tinzi să ai o personalitate puternică, așa că există riscul ca ego-urile voastre să se bată uneori cap în cap.

Cu toate acestea, voi doi vă puteți respecta și înțelege unul pe celălalt, așa că chiar și atunci când flacăra romantică dintre voi se stinge din când în când, o veți putea aprinde din nou.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Taurii sunt inițial atrași de pasiunea și entuziasmul Leului, iar etapele de început ale unei relații sunt adesea incendiare.

În cele din urmă, totuși, emoțiile intense și energia frenetică ale Leilor pot perturba armonia interioară a Taurului.

O atracție principală pentru aceste personalități mari este atracția fizică, dar acesta poate fi singurul lucru care îi ține împreună.

În plus, ambii au un fler pentru dramatism, iar dacă un Leu și un Taur nu își pot da seama cum să aibă discuții sănătoase, relația poate începe să explodeze.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Leii și Gemenii sunt cunoscuți pentru relații intense și pasionale.

Ambele semne prețuiesc pasiunea și entuziasmul față de persoana pe care o iubesc și se potrivesc excelent unul cu celălalt. De asemenea, ambilor le place să găsească activități noi de făcut.

Gemenii pot avea fobie de angajament, dar dacă găsesc Leul potrivit, vor fi dispuși să se așeze la casa lor.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Racul și Leul sunt ambii extrem de generoși cu ceilalți, dar Racii îi pot găsi pe Lei aroganți și egoiști, iar Leii îi pot vedea pe Raci ca fiind capricioși și răzbunători.

Din fericire, bunătatea lor înnăscută permite de obicei acestei perechi să-și dea seama de propriile greșeli, iar majoritatea luptelor mari sunt evitate.

Leu(22 iulie - 22 august)

Când doi Lei sunt împreună, în mare parte se întâmplă lucruri bune.

Conflictele dintre ei se pot rezuma la cine poate lua decizii și pot deveni încăpățânați și plini de ei înșiși.

Cu toate acestea, Leilor le place să fie alături de oamenii cărora le pasă și, fie ca prieteni sau cuplu, vor fi generoși, iubitori de distracție și plini de energie pozitivă împreună.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Aici poate exista multă atracție inițial, Fecioarele fiind extrem de atrase de personalitatea puternică a Leilor. La rândul lor, Leii apreciază calmul și constanța Fecioarelor.

Cu toate acestea, aceste două opuse tind să se zgârie unul pe celălalt pe termen lung, mai ales după ce atracția inițială dispare.

Fecioarele, care sunt adesea perfecționiste, pot deveni frustrate atunci când Leii nu fac lucrurile în felul lor, iar Leii pot ajunge să vadă Fecioarele ca fiind prea reci și prea plictisitoare pentru a le menține cu adevărat interesul.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

La prima vedere, Leii și Balanța nu par să aibă multe în comun, dar această pereche scoate cu adevărat ce e mai bun unul în celălalt.

Balanțele iubesc încrederea și onestitatea Leilor, în timp ce Leii sunt atrași de stilul și farmecul Balanțelor.

Împreună, ei sunt adesea sufletul petrecerii și adoră să fie în centrul atenției.

Relația dintre ei este cu siguranță una pasională, ambii depunând eforturi pentru a-l face fericit pe celălalt.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Aceste două zodii privesc lumea diferit.

Leii sunt încrezători în sine și le place să fie în centrul atenției, iar Scorpionii sunt mai precauți și mai discreți.

Ambii pot fi încăpățânați, așa că poate dura ceva timp pentru ca cineva să facă prima mișcare către o relație sănătoasă.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Această pereche este una incendiară.

Ambele semne aduc atât de multă pasiune și intensitate relațiilor, încât Săgetătorul poate scăpa de reticența de a se așeza la casa lui.

Ambele zodii sunt sincere și grijulii, iar dacă Leul începe să devină prea stăpân, Săgetătorul se va îndepărta pentru un timp până când se vor întoarce împreună și focul este reaprins.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Aceștia doi nu sunt predispuși la certuri, dar pur și simplu nu există prea multă scânteie în această pereche.

Ambii sunt harnici și încăpățânați, ceea ce poate lucra pentru sau împotriva lor.

Principala lor problemă vine atunci când un Leu și un Capricorn încearcă să formeze o relație. Ambii sunt parteneri devotați, dar Leii sunt plini de pasiune, iar Capricornii sunt mai rezervați și pot fi oarecum rigizi.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Vărsătorul și Leul sunt un exemplu de două semne opuse care se înțeleg destul de bine.

Leii vor să fie în centrul atenției, iar Vărsătorilor le place să acorde atenție celorlalți.

În plus, ambelor semne le place să fie în preajma oamenilor și vor prospera la petreceri sau alte adunări mari atunci când sunt împreună.

Dar aceste semne trebuie să aibă grijă ca fiind în preajma oamenilor, ei să nu se neglijeze unul pe celălalt.

Leul este predispus la gelozie și poate iniția certuri mărunte ca răspuns la atitudinea ușor nepăsătoare a Vărsătorului față de relația lor.

Pești(19 februarie - 20 martie)

Un semn de foc și altul de apă nu pot face altceva decât să se stinge unul pe celălalt.

Ambele zodii sunt generoase, dar comunică în moduri diferite.

Peștii cred că Leii sunt autoritari și zgomotoși, în timp ce Leii cred că Peștii pot fi niște bebeluși care plâng și trebuie să învețe să se zbată pentru ei înșiși.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod