Care va fi luna ta norocoasă în 2023, în funcție de zodie

Fiecare an aduce o nouă energie și, odată cu ea, șansa unui nou început. Ca să te asiguri că te bucuri de tot succesul posibil în 2023, consultă ce spun astrologii despre luna ta norocoasă, în funcție de zodie!
Fie ca vrei sa faci urmatorul pas in cariera sau sa oficializezi relatia de iubire, ar fi bine sa stii cand iti surad astrele. Verifica luna ta norocoasa in acest an!

Afland aceasta informatie, vei sti cel mai bine cand sa iei decizii importante sau sa pornesti spre noi inceputuri. Astrologia te ghideaza pentru a-ti indeplini rezolutiile si obiectivele in lunile favorabile!
Care va fi luna ta norocoasa in acest an

Iata care va fi cea mai favorabila perioada a ta, in functie de zodie. Citeste atat la semnul in care te-ai nascut, cat si la ascendent, pentru a primi dublu noroc!

Berbec: Aprilie


Anul acesta este despre revelatii si iubire de sine pentru tine.
Ai dat mult din tine in ultima vreme si este timpul sa iti imbratisezi din nou propria ambitie. Gasirea echilibrului potrivit intre aspiratii si obligatii va fi o tema importanta pentru tine in 2023, mai ales cu Jupiter – planeta norocului si a expansiunii – petrecand prima jumatate a anului in semnul tau.

Beneficiezi si de o eclipsa in semnul tau pe 20 aprilie!

Taur: Mai


Daca simti ca ultimii ani te-au incercat destul de mult, vei fi usurata sa afli ca 2023 va incepe in sfarsit sa arate bine.
Eclipsele care ti-au activat semnul zodiacal in ultimele 18 luni se vor incheia anul acesta si iti vor oferi alinarea de care ai nevoie pentru a merge mai departe.

Stelele se arata stralucitoare pentru tine in luna mai, gratie ajutorului lui Jupiter, care ajunge in semnul tau pentru cateva luni. Asadar, daca esti gata, poti sa actionezi pentru un vis mare, o noua oportunitate sau un nou inceput. Citeste continuarea pe andreeraicu.ro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod