defecte

Care sunt defectele tale, în funcție de zodia ta în zodiacul chinezesc



Cal


Ești egoist/ă și crezi că totul pe lume îți aparține. Crezi că ți se cuvine orice și acționezi în consecință.

Cea mai urâtă variantă a ta este când ești egoist/ă și agresiv/ă. Poți prezenta comportamente necruțătoare și riscante.

Capră (sau Oaie)


Comportamentul tău este unul iresponsabil și impulsiv. Când nu ești în cel mai bun moment al tău, luarea deciziilor este ceva la care eșuezi și devii extrem de iritat/ă și nemulțumit/ă din această cauză.

Obișnuiești să amâni diverse planuri, lucruri sau activități în funcție de ceilalți sau să devii leneș/ă.

Te plângi constant când ceva nu îți merge bine și adopți gândirea negativă.

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!  

 

Maimuță


Când ai o dispoziție proastă, pari un pic oportunist/ă. De asemenea, te confrunți cu neîncrederea față de ceilalți.

Dai dovadă de un comportament arogant și suspect. Dacă îi permiți negativității să pună stăpânire pe tine, poți întâmpina probleme serioase în relațiile din viața ta.


Cocoș


Poți fi sarcastic/ă, iar uneori acest lucru te poate face să pari că ești răutăcios/oasă și nepoliticos/oasă. Când ai un moment prost, poți fi aproape sadic/ă.

Poți fi foarte critic/ă și obsedat/ă de tine și de modul în care arăți sau te simți. Personalitatea ta întunecată este centrată în jurul unei singure teme: egocentrismul.

Câine


Latura întunecată a personalității tale implică să fii agitat/ă, secretos/oasă și paranoic/ă. Poți deveni posesiv/ă și te poți implica în relații nesănătoase și disfuncționale.


Energia ta negativă este descrisă prin anxietate, pesimism, depresie și comportamente dependente.

Mistreţ (sau Porc)


Este greu de imaginat că ai o latură întunecată, însă fiecare zodie are una. Eviți să iei decizii și folosești tot felul de scuze pentru asta. S-ar putea să cauți în mod intenționat parteneri nevrotici și obsedați de control pentru a echilibra totul, dar, de obicei, obții efectul total opus.

Când ai un moment prost, cazi la pământ și ești lipsit/ă de motivație.

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

 

 

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod