Super femeie

Care este superputerea ta, în funcţie de zodie

Fiecare zodie excelează într-un anumit domeniu, însă e posibil să nu fii conştientă de toate calităţile tale!
Gemeni

Ai capacitatea de a-ţi accepta vulenrabilităţile, de a le îmbrăţişa şi de a le purta ca pe nişte lucruri de mare frumuseţe, dragoste şi vindecare. Eşti într-o permanentă căutare de frumuseţe interioară.

Rac

Ai puterea de a visa măreţ şi de a găsi locul potrivit pentru tine pentru împlinirea dorinţelor. Eşti un creator.

Leu

Ai abilitatea de a te ridica şi de a lupta atunci când vine vorba de dragoste. Eşti o persoană inventivă şi găseşti mereu resurse pentru a vedea lumina chiar şi în momentele cele mai întunecate.

Fecioară

Ai puterea de a sprijini, alina şi de a linişti oamenii.
Acest lucru vine din ta natura ta intuitivă şi perceptivă. Eşti un vindecător de suflete şi ai relaţii extraordinare cu cei de lângă tine.

Balanţă

Ai puterea de a crea şi de a te bucura de ceea ce îţi oferă viaţa, indiferent dacă e vorba de dragoste, afaceri sau de relaţiile dintre oameni. Eşti o punte de legătură şi un maestru al ceremoniei.

Scorpion

Ai puterea de a impresiona oamenii datorită carismei şi îi influenţezi extrem de mult atunci când eşti în jurul lor. Eşti un adevărat magnet.


Săgetător

Ai capacitatea de a ţine cont de subconştientul tău şi de a-l folosi ca un element vital în relaţiile cu cei din jur. Eşti un magician şi un cititor de gânduri.

Capricorn

Ai abilitatea de a căuta întotdeauna ce e mai bun în oameni. Înţelegerea profundă a naturii umane te caracterizează şi poţi vedea mereu ambele părţi ale unei situaţii. Eşti un aducător de pace.

Vărsător


Ai puterea de a te regenera, de a te ridica din cenuşă şi de a trece prin lume ca un izvor indiferent de greutăţile pe care le întâmpini.
Vei rămâne îndrăgostit de viaţă pentru totdeauna.

Peşti


Ai puterea de a-ţi urma intuiţia. Te asiguri că cele mai importante alegeri sunt făcute din suflet şi nu îţi e teamă să refuzi nimic care nu dă sufletului tău o lecţie sau un scop. Eşti pur şi simplu la un alt nivel.

Berbec

Berbecul posedă capacitatea de a-şi proiecta propria viaţă într-un mod care nu numai că inspiră, ci şi îi ajută pe ceilalţi să-şi atingă visele. Îi influenţezi pe cei din jur, iar imposibilul nu există pentru tine.


Taur


Ai puterea de a excela în orice lucru pe care ţi-l pui în cap şi devii un lider natural. Eşti stăpân în domeniul în care activezi.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod