Când vei înceta să mai fii singură, în funcţie de zodia ta

Află când vei reuşi să te implici cu adevărat într-o relaţie şi care este motivul care te-a împiedicat să o faci până acum!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Vei înceta să mai fii singură în momentul în care nu vei mai privi o relaţie ca pe o sentinţă şi ca pe sfârşitul distracţiei, a vieţii spontane.

Mai degrabă, ar trebui să începi să o vezi ca pe o şansă de a câştiga un coechipier şi un partener de aventură!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Vei înceta să mai fii singură când te vei opri din a încerca să controlezi toate aspectele vieţii amoroase şi să înveţo că tot ce poţi face este să fii tu, adică o persoană autentică.

Cel mai important lucru este să conştientizezi că nu deţii controlul asupra sentimentelor celeilalte persoane.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Vei înceta să mai fii singură atunci când vei lăsa prefăcătoria deoparte în faţa celui pe care îl vei întâlni.

Trebuie să înţelegi că atunci când ai găsit persoana potrivită, nu trebuie să fii perfectă sau fericită tot timpul. Împreună trebuie să formaţi o echipă care să lupte contra neliniştilor şi nesiguranţelor voastre.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Vei înceta să mai fii singură când vei învăţa că dragostea necondiţionată nu înseamnă să laşi pe cineva să te trateze prost şi să te calce în picioare.

Trebuie să înţelegi că acel cineva trebuie să îţi câştige dragostea şi că aceasta trebuie să fie reciprocă.

Leu(22 iulie - 22 august)

Vei înceta să mai fii singură când vei reuşi să te adaptezi, să fii mai flexibilă şi mai răbdătoare în ceea ce priveşte viaţa ta sentimentală.

În loc să-ţi priveşti relaţia ca pe ceva în care să urmezi un set strict de reguli şi un calendar precis, mai bine te-ai relaxa şi te-ai lăsa purtată de val!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Vei înceta să mai fii singură când te vei opri din a încerca să afli motivele pentru care relaţia ta nu va funcţiona.

Vei reuşi când vei înceta să mai rămâi în zona ta de confort în care îţi imaginezi toate scenariile posibile pentru care această relaţie nu are un viitor, pentru că asta te face să simţi că deţii controlul. Trebuie să trăieşti momentul cu cealaltă persoană şi să îţi laşi sentimentele să iasă la iveală.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Vei înceta să mai fii singură când nu vei mai privi relaţia ca pe sfârşitul vieţii tale distractive şi independente.

Până când nu îţi vei da seama că persoana potrivită e cea care îţi face viaţa mai plină şi mai fericită, tu o să ai acelaşi statut. E vorba doar de tine aici!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Vei înceta să mai fii singură când vei renunţa la secrete, încăpăţânare şi discreţie exagerată în ceea ce priveşte viaţa ta.

Trebuie să îmbrăţişezi faptul că a fi într-o relaţie înseamnă că tu şi partenerul tău depindeţi uneori unul de celălalt, pentru că asta înseamnă un parteneriat.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Vei înceta să mai fii singură când într-adevăr decizi că doreşti să ai o relaţie serioasă sau să te implici cu adevărat într-una.

În loc să fii pasivă în dragoste şi să aştepţi ca celălalt să facă prima mişcare, mai bine ai lua atitudine!

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Vei înceta să mai fii singură când nu vei mai privi iubirea atât de formal.

Trebuie să înţelegi că dragostea e o experienţă ciudată şi copleşitoare în care trebuie să fii dispusă să îţi arăţi vulnerabilităţile şi să fii deschisă către toate situaţiile imprevizibile.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Vei înceta să mai fii singură din momentul în care nu vei mai fi atât de protectoare cu tine.

Trebuie să realizezi că acest lucru îţi cauzează doar durere şi să începi să îţi asumi riscuri în ceea ce priveşte sentimentele tale. Cu persoana potrivită, frica, disconfortul şi neliniştea merită!

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Vei înceta să mai fii singură atunci când nu vei mai privi dragostea ca pe ceva ce doar alte persoane au norocul să o cunoască.

Trebuie să îţi dai seama că şi tu meriţi şi eşti capabilă să trăieşti o iubire adevărată, incredibilă la fel ca oricine pe această lume.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod