Astrologie: 4 moduri în care te afectează fazele Lunii. Află cum

Ciclul lunar durează 28-29 zile şi trece prin 4 faze: luna nouă, primul pătrar (luna în creştere), luna plină, ultimul pătrar (luna în descreştere). Din punct de vedere astrologic, aceste faze ale lunii sunt deosebit de importante pentru a descoperi modul în care suntem afectaţi, cum interferează cu acţiunile noastre zilnice şi chiar cu starea de spirit.
Ciclul lunar durează 28-29 zile şi trece prin 4 faze: luna nouă, primul pătrar (luna în creştere), luna plină, ultimul pătrar (luna în descreştere).

Din punct de vedere astrologic, aceste faze ale lunii sunt deosebit de importante pentru a descoperi modul în care suntem afectaţi, cum interferează cu acţiunile noastre zilnice şi chiar cu starea de spirit.


Iată care sunt efectele fiecărei faze ale Lunii asupra ta:

Luna Nouă


În această fază, Luna şi Soarele formează o conjuncţie în acelaşi semn zodiacal. Este momentul începuturilor, iniţiativelor şi demarării proiectelor.
Acum poţi face tot ce îţi propui.

Tinzi să fii subiectivă, chiar uşor egoistă. Ai senzaţia că regulile făcute de alţii nu sunt făcute pentru tine şi simţi nevoia să-ţi faci singură propriile reguli.

Nu eşti satisfăcută de ceea ce ţi se oferă şi vrei să încerci propriile metode. Este bine să începi în această perioadă orice acţiune care înseamnă creştere, de la o potenţială sarcină, sădirea unui copac sau însămânţare.

Primul pătrar (Luna în creştere)


În această fază simţi nevoia să pui bazele unei noi structuri, să faci ceva nou, să construieşti. Ai energie şi o investeşti cu succes în atingerea scopurilor, pentru ca apoi să culegi roadele muncii tale.


Aspectele sunt benefice pentru că îţi poţi concentra cu succes energia şi capacităţile intelectuale. Vitalitatea, mişcarea, starea de spirit exuberantă sunt principlalele caracteristici ale acestei faze. Luna are acum forma literei "D".

Luna Plină


În această fază, Luna şi Soarele sunt în opoziţie. Este vremea să culegi roadele muncii tale, să ai rezultatele pentru care ai muncit şi la care ai visat.

Este o etapă în care eşti foarte conştientă de efectele pe care le ai asupra celor din jur, dar observi mai bine şi modul în care tu la rândul tău eşti influenţată.
Luna plină reprezintă apogeul, împlinirea şi finalizarea.


Ultimul pătrar (Luna în descreştere)


Această fază a lunii este caracterizată de nemulţumirea faţă de ceea ce există deja, dorinţa de a schimba sau modifica totul, pentru a face loc unei noi etape.

Simţi nevoia acută de schimbare, de modificare, iar planurile pe care le ai includ distrugerea şi îndepărtarea lucrurilor, situaţiilor sau relaţiilor care nu merg cum trebuie.

Te poţi simţi uşor deconectată de la ceea ce se întâmplă în jurul tău, neînţeleasă şi chiar poţi avea o stare de nervozitate.
Luna are acum forma literei "C".
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • mirela pe 14 Iul 2012, 10:12
    mai multe despre luna plina

    as vrea sa stiu ce mi rez luna plina in semnul fecioarei

    2
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod