7 zile norocoase în care te poţi căsători în 2019

De secole, oamenii au studiat şi au fost influenţaţi de planetele din sistemul solar, iar numeroase abordări astrologice au fost folosite pentru a identifica datele de bun augur pentru evenimente speciale.

Luna este corpul ceresc care reglează apele pe pământ şi, potrivit astrologiei, aceasta corespunde, de asemeneam fluxurilor noastre emoţionale. Desigur, există o serie de influenţe planetare care vor afecta în mod unic propriile sentimente şi situaţii în viaţă, cele mai multe având legătură cu Soarele şi cu planeta ascendentă. Dar, experţii în astrologie sunt de părere că există anumite perioade şi date considerate a fi mai norocoase dacă intenţionezi să organizezi un eveniment important, cum ar fi ziua nunţii tale!

Care sunt cele 7 zile norocoase în care te poţi căsători în 2019?


6 ianuarie

Venus, planeta iubirii, va ajunge la cea mai mare alungire occidentală pe 6 ianuarie 2019. Aceasta înseamnă că influenţa sa puternică şi armonioasă va fi perfectă pentru o ceremonie de nuntă.

21 ianuarie

Luna Plină aduce echilibru, armonie şi atingerea planuriloe.

Acest lucru face ca aceste date să fie foarte bune pentru nunţi, spre deosebire de Luna Nouă, care înseamnă renunţarea la vechile obiceiuri şi eliberarea de trecut. Luna Plină din ianuarie are loc pe 21.

21 martie

Această Lună Plină este, de asemenea, o Super Lună, adică norocul şi puterea ei vor fi amplificate mai mult decât de obicei. Aceasta va părea mai mare şi mai strălucitoare şi este o dată ideală pentru ceremoniile de nuntă.

17 iunie

Acestă Lună Plină a fost cunoscută de triburile americane drept Luna Plină a Căpşunilor, deoarece a marcat timpul anului pentru culegerea fructelor.
Această minunată lună de vară este un moment perfect pentru a crea legături şi de a uni două persoane.

14 septembrie

Cunoscută sub numele de Luna Plină a porumbului datorită recoltei de porumb din această perioadă a anului, această Lună ajută la maturizare şi la înţelegerea sau punerea în practică a planurilor.

12 decembrie

Luna Plină Rece a lunii decembrie înseamnă o fază de nopţi lungi, odihnă şi recuperare. De asemenea, este un moment minunat pentru organizarea unei nunţi de iarnă.

22 decembrie

Solstiţiul de iarnă din 22 decembrie este prima zi de iarnă din emisfera nordică şi, în ciuda vremii reci, indică o fază de calm şi de reflecţie.

În ciuda nopţilor lungi şi întunecate, nunţile în această zi sunt un simbol al iubirii eterne.

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod