zodii prietenie adevarata

6 zodii cu care nu poți lega o prietenie adevărată. Nu te baza pe ele!

Nu ai nevoie de ele în cercul tău de prieteni, pentru că acestea îți vor aduce numai probleme, neplăceri și dezamăgiri!

O prietenie loială și valoroasă e ceva ce ne dorim cu toții. Cei care au un „cel mai bun prieten” în această viață sunt cu adevărat norocoși. Căutarea prietenilor adevărați este mereu o provocare și până când îi găsim, cu siguranță întâlnim fel și fel de oameni pe drum.

În astrologie, există câteva semne zodiacale care nu s-au născut pentru a fi prieteni buni. Tot ce pot oferi într-o relație este îndoiala, lipsa de încredere și neloialitatea. Atunci când se dovedește că un prieten este un prieten fals, este dureros, dar este o lecție pe care trebuie să o învățăm dacă nu vrem să fim dezamăgiți la infinit.

  • 6 zodii cu care nu poți lega o prietenie adevărată:

 

 

Gemeni


Nimeni nu poate fi un prieten mai rău ca nativul din Gemeni.

E un trădător și un mare bârfitor. Nimeni nu se poate baza pe el și mereu îi face pe oameni să aștepte. Nu se implică în relația de prietenie și nu sare în ajutor, indiferent ce s-ar întâmpla.

Citește și: 5 adevăruri dure despre relația cu un Taur. Nu e așa simplu să-l iubești! 

 

Săgetător


Toată lumea vrea să fie prieten cu un Săgetător, dar el nu vrea să fie prieten cu nimeni. Încearcă să lege prietenii pentru că e de părere că ar putea fi interesant, până când își dă seama că asta vine cu responsabilitate și implicare. După ce va intra în joc, va ieși. Nu vrea să aibă de-a face cu starea mentală și emoțională a altei persoane.

Fecioară


Fecioara e un prieten destul de bun pentru cei pe care îi iubește, însă sunt atât de puțini.

E ca și cum cineva trebuie să extragă biletul câștigător la loterie pentru ca ea să-l placă. E foarte specială și plină de viață atunci când vine vorba de prieteni, dar când consideră că lucrurile devin plictisitoare, nu are nicio remușcare să-și arunce amicii la gunoi.

Vărsător


Vărsătorul nu e prea impresionat de ideea de prietenie. Ar prefera să trăiască într-o lume fantezistă, în care prietenii sunt personaje care rămân veșnic adolescenți. De asemenea, nu înțelege modul de gândire al celor care cred că prietenia trebuie să fie ceva pentru totdeauna și că implică atât de multe lucruri. Când cineva se raportează la el ca la un prieten, pleacă din calea sa pentru a se asigura că știe că nu se poate baza pe el.

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

 

Balanță


Balanța este o persoană drăguță și amabilă atunci când lucrurile sunt superficiale și fără responsabilități. Dar, se schimbă radical atunci când apar sentimente reale. Atunci își dezvăluie adevărata față și are tendința de a fugi dintr-o prietenie atunci când are cel mai mult nevoie de ea. În calitate de prieten, este foarte pretențioasă și foarte puțin preocupată pentru altcineva în afara de ea.

Rac


Racul se preface foarte bine în toată chestia asta cu prietenia, dar, de fapt, totul se rezumă la beneficii. Dacă poate obține bani, bine, dacă poate obține orice gratuit, și mai bine, dar nu există prietenie pentru el decât dacă nu cumva cealaltă persoană îl plătește pentru asta.

Îi place să pară că e prietenul perfect, dar cine îl cunoaște cu adevărat, știe ce îi poate pielea și care îi sunt intențiile. 

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI!

 

 

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod