5 adevăruri dure despre relația cu un Taur. Nu e așa simplu să-l iubești!

Taurul este răbdător și muncitor, dar și cel mai încăpățânat și posesiv din întreg zodiacul!

Dacă intenționezi să ai o relație cu un Taur sau ești deja implicată într-una, ceea ce urmează să afli îți va fi de mare ajutor!

  • Iată 5 adevăruri dure despre întâlnirile, relațiile și dragostea cu un Taur:

 

 

Nu se lasă până nu obține ce vrea


Taurul se ceartă și se contrazice destul de des, de la cele mai stupide și nesimnificative lucruri până la cele mai serioase și importante. Cu el s-ar putea să te cerți de la o simplă înghețată: tu ai cumpărat de ciocolată, iar el adoră vanilia. Cum de nu știai asta până acum? Sau vă veți confrunta pe tema următorului film pe care să-l vizionați pe Netflix.

Indiferent despre ce este vorba, Taurul vrea întotdeauna să aibă dreptate și să câștige și nu se lasă până nu obține acest lucru. Nu e prea mândru de încăpățânatnarea lui, chiar se simte vinovat de asta, drept urmare se scuză că nu el e cel care începe toată mascarada!

Citește și: 6 zodii care se bazează întotdeauna pe alții. Nu fac nimic de unele singure!

 

Devine gelos cu ușurință


Taurul se gândește adesea: Dacă iubita mea va găsi pe altcineva mai bun ca mine? Mai mult decât atât, e gelos pe fete pe care abia le-a cunoscut. Tot ce are nevoie pentru a se liniști este să cunoască foarte bine persoana de lângă el, altfel nu va scăpa niciodată de acele sentimente de posesivitate și gelozie nejustificate!

Nu se enervează ușor, dar când o face...
e de rău


Taurul este foarte răbdător, dar există și situații în care pur și simplu izbucnește și se pierde cu firea. E ca un uragan care nu se liniștește până nu își expune punctul de vedere și nu se face înțeles. Mai mulr decât atât, chiar și după ce a trecut furtuna, el tot mai găsește câteva argumente pe care nu le poate ține doar pentru el.

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

 

Este extrem de independent


Taurul preferă să facă lucrurile de unul singur și în conformitate cu propriile sale reguli și planificări.

Dacă partenera sa e prea spontană, e posibil să se simtă deranjat din cauza faptului că i se perturbă programul său perfect echilibrat. De asemenea, dacă Taurul are o problemă, el preferă să o rezolve singur, fără ajutorul tău și al nimănui.

În ciudat tuturor acestor lucruri, el este foarte loial


Un aspect foarte important în orice relație este încrederea și loialitatea. Dacă un Taur decide să aibă încredere în tine, înseamnă că ai câștigat asta pe merit, iar el îți va rămâne fidel toată viața. Dacă îl trădezi, vei avea mare noroc dacă va mai vorbi cu tine vreodată.

El iartă, însă nu uită niciodată!

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI!

 

 

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Marta Pruteanu pe 23 Aug 2020, 16:10
    Taur

    Sunt în zodia taur

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod