Cea mai atractivă parte a corpului tău, în funcție de zodie

Care este cea mai atractivă trăsătură fizică a ta? Ești conștientă de faptul că cel puțin o parte a corpului tău întoarce privirile celor din jur?

Dacă răspunsul este nu și ești învăluită de nesiguranță, trebuie să știi că noi toți ne confruntăm cu asta. În unele zile suntem mai mulțumiți cu cine suntem, iar în altele ne-am dori să arătăm cu totul altfel! Corpul nostru e minunat și cu siguranță ne evidențiem prin ceva anume. Astrologia ne poate spune despre ce este vorba!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Una dintre cele mai uimitoare caracteristici ale corpului tău este reprezentată de sprâncenele tale.

Desigur, știi deja că totul e grozav la tine, dar sprâncenele tale atrag privirile tuturor. Acestea îți permit să exprimi exact ceea ce simți, fie că este vorba de înverșunare sau nevinovăție, fericire sau tristețe.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Buzele tale sunt una dintre cele mai uimitoare trăsături ale corpului tău.

Îți place să atingi și să fii atinsă, așa că una dintre cele mai sensibile părți ale corpului tău te ajută în acest sens. E meritul tău să primești titlul pentru cele mai grozave buze!
 

Citește și: 6 zodii care se bazează întotdeauna pe alții. Nu fac nimic de unele singure!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Cea mai atractivă parte a corpului tău este tenul tău.

Pielea ta este asemănătoare cu cea a unui bebeluș, netedă și catifelată. Natura ta curioasă și veselă te menține și te face să te simți tânără la orice vârstă, și chiar așa și este!

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Abdomenul tău este partea corpului care atrage cele mai multe priviri.

Ești mereu într-o formă fizică excelentă, dar nici cu intuiția și bunătatea față de cei din jur nu dai greș. De asemenea, fluturii pe care îi simți în permanență în stomac te ajută să îți menții sensibilitatea și capacitatea de a iubi.

Leu(22 iulie - 22 august)

Părul tău este ceea ce definește cea mai atractivă caracteristică a corpului tău.

Ce modalitate mai bună de a-ți arăta regalitatea poate exista decât un păr puternic și plin de vitalitate? Ori de câte ori intri într-o încăpere, captezi atenția asupra ta, iar podoaba ta capilară îi face pe oameni să întoarcă capul înainte de a se bucura pe deplin de prezența ta minunată.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Cea mai atractivă parte a corpului tău este pielea ta.

Știi deja acest lucru, deoarece depui eforturi consistente pentru a-ți menține pielea sănătoasă și frumoasă. Metodele tale dau roade, însă nici gena nu e de ignorat. Ai pielea netedă și catifelată ca cea a unui bebeluș!
 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Cea mai atractivă parte a corpului tău este posteriorul tău.

Tu ești o persoană blândă și amabilă, iar dorința de armonie între tine și ceilalți este cea mai importantă pentru tine. Dacă toți ar fi atât de frumoși la interior și la exterior ca și tine, lumea ar fi un loc mai bun!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Zonele tale erogene sunt cele mai atrăgătoare părți ale corpului tău.

Ești conștientă de puterea pe care o deții și știi cum să o folosești. Păstrezi aceste zone doar pentru cei care merită cu adevărat, care sunt extrem de puțini!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Spatele tău este extrem de atrăgător.

Purtarea de rochii fără spate este cel mai bun mod de a-ți scoate în evidență calitățile fizice și de a-i face pe bărbați să se simtă foarte atrași de tine.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Cea mai atractivă parte a corpului tău e reprezentată de picioarele tale.

Ori de câte ori porți o rochie și niște tocuri, picioarele tale atrag privirile tuturor din jur, fie că este vorba despre femei sau bărbați. Indiferent dacă mergi la o petrecere sau pur și simplu la muncă, picioarele tale completează imaginea pe care o reprezinți.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Picioarele tale sunt foarte atractive, dar nu numai la nivel fizic.

Ele te poartă spre libertate și progresie. Ele te ajută să mergi peste tot pentru a îmbunătăți lumea, iar cei din jurul tău admiră enorm faptul că ești capabilă să mergi kilometri în atingerea unui țel.
 

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI!

Pești(19 februarie - 20 martie)

Ochii tăi sunt extrem de atractivi și seducători.

Sclipirea lor te ajută să cucerești pe oricine. De asemenea, ochii tăi privesc în adâncul oamenilor, iar prin ei poți vedea durerea și fericirea din sufletul oamenilor.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod