6 secrete legate de sex, asunse în scrisul tău

În primul an de şcoală, cu toţii am învăţat să scriem la fel. Dar pe parcursul vieţii, fiecare îşi personalizează scrisul şi renunţă sau adaugă unele detalii. Persoanele care nu-şi modifică stilul de scris din copilărie sau îl modifică foarte puţin, se tem de schimbări şi sunt adesea imature sau au un nivel de educaţie scăzut.
În primul an de şcoală, cu toţii am învăţat să scriem la fel. Dar pe parcursul vieţii, fiecare îşi personalizează scrisul şi renunţă sau adaugă unele detalii. Persoanele care nu-şi modifică stilul de scris din copilărie sau îl modifică foarte puţin, se tem de schimbări şi sunt adesea imature sau au un nivel de educaţie scăzut.

Grafologii analizează literele care se extind în partea de jos, precum g, j, f, p, q pentru a descoperi natura sexuală a unei persoane. Felul în care faci buclele sau liniile de jos ale acestor litere arată mai multe despre secretele sexualităţii tale.



Litera g este, totuşi, cel mai des folosită în analizarea sexualităţii unei persoane.
Iată ce spune litera g despre natura ta sexuală:




Bucla întreruptă - Frustrare sexuală

Persoanele care nu sunt satisfăcute din punct de vedere sexual scriu cu întreruperi la nivelul buclei literei g. Este un semn că viaţa lor sexuală este incompletă. Poate fi vorba de o problemă fizică, dar cel mai adesea indică lipsa satisfacţiei sexuale şi emoţionale.



Buclă voluminoasă - Apetit sexual ridicat

Un apetiti sexual puternic este indicat de o buclă lungă şi moderat de lată a literei g. O astfel de persoană se plictiseşte foarte repede şi are nevoie permanent de lucruri noi în pat. Are o imaginaţie foarte bogată, iar fanteziile sunt impresionante. De cele mai multe ori nu se teme să le pună în practică.
Lăţimea buclei arată nivelul implicării emoţionale în viaţa sexuală.





Buclă foarte mică, trunchiată - Dezinteres sexual

Pe de altă parte, dacă partea de jos a literei g este mică, trunchiată sau îi lipseşte presiunea, cel care a scris nu este prea activ din punct de vedere sexual şi nici nu se implică în prea multe activităţi fizice. Astfel de persoane îşi arată dezinteresul faţă de sex numai din cauza faptului că asta include implicare fizică şi emoţională.




Buclă moderată - Energie sexuală bine stăpânită

Între cele două extreme de mai sus, există un alt tip de persoane, care au o dorinţă sexuală moderată. Nivelul lor de energie este egal împărţit între toate sectoarele vieţii, fără ca zona sexuală să fie privată sau excesuvă.
Îşi controlează foarte bine energia sexuală astfel încât pot sta săptămâni întregi fără să facă sex, dar de asemenea pot face sex chiar şi de trei ori pe zi.



Înlocuirea buclei cu o linie - Persoană singuratică

Cei care transformă bucla literei g într-o linie dreaptă sunt adesea persoane singuratice, care au nevoie din când în când de prezenţa altora, dar care nu suportă intervenţia în viaţa lor. În relaţiile sexuale, astfel de persoane au nevoie de multă independenţă. Nu vor să fie deranjaţi ăn momentele lor de singurătate, iar un partener băgăcios ar putea să le creeze frustrări.



Bucla foarte voluminoasă - Aparenţă înşelătoare

Cei care scriu astfel sunt foarte lăudăroşi în ceea ce priveşte viaţa lor sexuală, vor să fie percepuţi drept amanţi experimentaţi, care au încercat de toate. De fapt, sunt foarte temători şi nu au încredere în abilităţile lor sexuale.
Acest stil de a scrie litera g mai poate indica o persoană infidelă, care înşeală ca să-şi demonstreze că este bună la pat.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod