6 mituri şi adevăruri ciudate despre zodia Fecioară

Simbolul astrologic pentru Fecioară este îngerul sau fecioara. Descoperă care este adevărul din spatele ei!
În mitologia greacă, ea a fost descrisă ca zeiţa justiţiei, Dike, fiica lui Zeus. A trăit în timpul epocii de aur a omenirii, când a existat pace şi fericire, iar oamenii nu îmbătrâneau. Conform mitului despre Fecioară şi acea perioadă de timp, bărbaţii au devenit certăreţi şi au început să neglijeze zeii. Fecioara a făcut tot ce i-a stat în putinţă să vorbească aspru cu oamenii pentru a-i avertiza să nu păcătuiască, dar războiul şi suferinţa tot au izbucnit în cele din urmă. Fecioara, care nu mai putea să se ocupe de corupţie, s-a urcat în ceruri, unde a rămas lângă constelaţia balanţelor de justiţie, simbolul zodiei Balanţă. Ea continuă să privească din cer, sperând încă o dată se se întoarcă pe Pământ.

Calităţile reprezentative ale unei Fecioare sunt puritatea, auto-îmbunătăţirea, modestia, logica, intelectul, munca şi o putere bine mascată.  

Orice persoană născută între 23 august şi 22 septembrie este o Fecioară, potrivit calendarului zodiacal datat. Indiferent dacă tu crezi sau nu în astrologie, semnele zodiacale pot fi văzute ca arhetipuri ale omenirii care te pot ajuta să te înţelegi mai bine pe tine, pe oamenii din jurul tău şi te pot ajuta să ai mai multă grijă de tine şi de relaţia cu ceilaţi.
În timp ce descoperi tot mai multe lucruri despre zodia ta, îţi vei înţelege mai bine punctele forte şi punctele slabe în scopul de a-ţi îmbunătăţi viaţa.

Fecioare celebre sunt Beyonce, Michael Jackson, Dr. Phil, Amy Winehouse şi Greta Garbo. Greta Garbo, starul cinematografic apreciat în anii 1920, a fost cunoscută pentru senzualitatea ei voalată şi spiritul său puternic independent.

Cu toate acestea, trebuie să fii atent atunci când judeci o Fecioară. Există o profunzime a ei care nu poate fi văzută întotdeauna la o primă vedere şi există o mulţime de generalităţi şi concepţii greşite despre caracterul ei.

Iată cele mai frecvente mituri şi adevăruri despre Fecioară, îngerul zodiacului în astrologie:


Mit: O Fecioară este hipercritică şi moralizatoare
Fecioara are o gândire foarte analitică, dar e predispusă la perfecţionism şi tinde să se îngrijoreze prea mult. Datorită atenţiei sale pentru detalii, adesea poate observa probleme pe care alte persoane nu le-ar fi perceput. Totuşi, acest lucru poate, de asemenea, să o facă să fie uneori prea critică sau moralizatoare. Reţine că Fecioara este doar o perfecţionistă.
E posibil ca ea să nu te judece, pentru că îşi canalizează cea mai mare parte a energiei pe propria persoană, fiind judecătorul ei cel mai dur. Pur şi simplu, ea ar putea avea standarde diferite de ale tale şi atât.

Adevăr: O Fecioară este cel mai bun prieten pe care îl poţi avea
Ai o problemă şi ai nevoie de sfaturi? Apelează la o Fecioară! Ea va empatiza cu tine. Abilitatea sa de a analiza situaţii complexe şi delicate pentru a veni cu soluţia perfectă o face să fie un prieten excelent de care are oricine nevoie. Fecioara excelează şi se dezvoltă în situaţii în care primesc sarcini pe care trebuie să le ducă la îndeplinire şi în contextul muncii atunci când este foarte conştiincioasă. Îi place să îi ajute pe alţii şi se străduieşte în continuu să susţină idealurile umanitare înalte.

Mit: O Fecioară este rigidă şi prudentă
Este adevărat că Fecioara este reprezentată de înger sau de o fecioară. Sublinierea modestiei aparente, totuşi, este o problemă constantă de încredere în sine şi de îndoială asupra propriei persoane în cazul ei. Acest lucru tinde să o facă să devină timidă şi distantă, întâmpinând dificultăţi în ceea ce priveşte deschiderea în faţa altora.
Se ştie că este foarte conştiincioasă în munca ei, dar ea se va vedea mereu ca un proiect neterminat, mereu urmărind să se apropie de perfecţionare. Acest lucru o poate face să pară rece şi o persoană la care nu ajungi prea uşor pentru persoanele care nu o cunosc bine.

Adevăr: O Fecioară este o iubită excelentă
Doar pentru că este o persoană sfioasă, asta nu înseamnă că nu este senzuală. Mulţi bărbaţi sunt atraşi de o Fecioară pentru felul ei de a fi. Există ceva nevinovat la ea care atrage extrem de mult. O Fecioară poate părea rece şi distantă, dar asta pentru că este prudentă în dragoste. În secret, o Fecioară îşi doreşte să se rătăcească în braţele unui bărbat. E vrea să fie atrasă şi să fie luată într-o aventură plină de pasiune de către cineva în care are încredere.

Mit: O Fecioară este fericită doar atunci când este ocupată
Pentru o Fecioară este cunoscută pentru că mereu îşi găseşte de lucru, mai ales atunci când este stresată. Chiar şi cele mai banale sarcini îi oferă un sentiment de împlinire şi pace, care îi ameliorează anxietatea. De exemplu, dacă o Fecioară este stresată, ea poate începe să îşi organizeze lucrurile din jur, însă, la fel cum o maşină nu poate circula cu rezervorul gol, aşa nici pentru ea nu este sănătos să continue să se extenueze.
În cele din urmă, energia nervoasă care stă la baza perfecţionismului său o va trage în jos dacă aceasta nu îşi va găsi timp să se relaxeze.

Adevăr: O Fecioară are o minte ascuţită
Tendinţa ei pentru organizare şi ochiul format pentru detalii o fac să fie o persoană foarte muncitoare, apreciată şi dedicată. O Fecioară este capabilă să rezolve chiar şi cele mai importante sarcini şi proiecte. Sarcinile delicate care necesită un nivel ridicat de concetrare vor fi naturale şi uşoare pentru ea. Mintea ei ascutiţă va face ca acţiunile să se desfăşoare fără probleme, iar orice apare va fi remediat rapid de către ea.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod