5 sfaturi pentru ca defectele tale sa devină sexy

Ca aproape orice femeie, eşti probabil într-o continuă căutarea a soluţiilor care să te facă să arăti şi să te simţi mai bine sau care să te ajute să faci lucrurile mai bine. Nu e nimic rău în asta, dar ştii care e limita dincolo de care starea de bine devine suferinţă?

Atât de multe femei uită să se bucure de ceea ce sunt doar pentru că îşi consumă energia pentru a vedea modul în care pot fi nemulţumite de propria fiinţă...
Poţi slăbi sau te poţi îngrăşa nişte kilograme dacă asta e important pentru tine, dar nu-ţi poţi schimba structura osoasă; îţi poţi schimba culoarea părului, dar nu textura sa - dincolo de orice schimbare apare şi asumarea unor limite. Şi aici vine înţelepciunea de a învăţa să te iubeşti pe tine, aşa cum eşti. Modul în care priveşti lucrurile face o mare diferenţă, ştiai asta, nu-i aşa?
MAI MULT DESPRE: iubire, calitate, solutie, unicitate, defect
 

Comentarii (6)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • bulina pe 20 Feb 2012, 22:40
    my opinion:)

    nu cred ca se refera la kilogramele in plus articolul asta...ci se refera la defecte pe care le ai,nu le poti schimba si trebuie s ale accepti pentru ca te reprezinta...cat despre kilogramele in plus..intr-adevar nu sunt un atuu si nu sunt sexy..dar partea buna e ca reprezinta un defect de care poti scapa daca vrei cu adevarat.peace:)

    0
    0

  • amina pe 12 Iul 2011, 21:29
    interesant

    interesant ARTICOLUL.te ajuta sa iti recapeti increderea in tine,

    2
    0

  • Continut explicit pe 7 Mai 2011, 12:32
    5 sfaturi pentru ca defectele tale sa devina sexy

    Articolul asta este clar scris de o pitipoanca (gen 90-60-90) de a scris ea ce a scris.Ca de ar fi fost plinuta si s-ar fi dus sa se angajeze si ar fi fost respinsa pe motiv ca e plinuta fara a mai sta sa vada ce iti poate capul si ar fi fost hulita,respinsa,i s-ar fi adresat injurii si lovita de oameni in mod direct sau nu pe simplu motiv ca e plinuta nu ar mai fi zis in gura mare sa ne consideram kilogramele in plus sexy sau sa ne consideram speciale....

    11
    4

  • Anonymous pe 7 Mar 2011, 20:08
    Parere

    In sfarsit un articol pe acest site care chiar merita citit. Felicitari!

    8
    5

  • Ioana_2011 pe 7 Mar 2011, 18:11
    e ok

    E ok articolul.Asta trebuie in primul rand sa invete fiecare din noi:suntem oamenii,suntem diferiti si fiecare are ceva aparte.Ce daca nu suntem modele sau unele persoane sunt mai plinute si nu au 90-60-90?Tocmai pentru faptul ca ne acceptam si defectele,asa cum sunt,ca sunt parte din nou,ne fac frumosi!Odata ce ne simtim bine sau invatam sa facem asta......suntem mai ceva ca luna de pe cer:veseli,hotarati,indrazneti si plini de viata,cu tot cu defectele noastre!

    9
    0

  • vivi pe 7 Mar 2011, 12:37
    frumos

    Foarte frumos articolul.mai asteptam si altele.Cred ca ne sunt de mult mai mare folos decat sa stim 'cum sa o copiezi pe Lady Gaga"

    12
    2

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod