zodii compatibile cu fecioara

4 zodii compatibile cu Fecioara

Fie că eşti Fecioară sau te întâlneşti cu una, astrologia îţi poate dezvălui zodiile cele mai compatibile cu acest semn!
Semnul zodiacal Fecioară este unul dintre cele mai neînţelese semne în astrologie. Cunoscută ca fiind plină de mister, nu este foarte dorinică de a lăsa oamenii să intre în sufletul şi viaţa ei. Când vine vorba de dragoste, aceasta este captivantă. E genul de persoană care îşi ia timpul necesar pentru a decide cu cine vrea să fie şi nu se grăbeşte să ia decizii.

  • Există 4 zodii care au mari şanse să îi câştige atenţia şi, poate, chiar inima. Care sunt acestea?


Taur


Taurul şi Fecioara sunt semne de Pământ, aşa că se înţeleg în mod natural reciproc la un nivel mai profund.
Taurul este foarte încăpăţânat şi va încerca în mod repetat să spargă zidurile din jurul Fecioarei, ceea ce va demonstra că sentimentele sale sunt sincere. Odată ce zidurile au fost sparte, aceste două zodii pot forma un cuplu în care comunicarea este sinceră şi sănătoasă. Relaţia lor este una care are mari şanse să dureze atât timp cât se păstrează această linie onestă de comunicare.

Rac


Relaţia dintre un Rac şi o Fecioară este una care se bazează pe fascinaţie reciprocă.

Amândoi gândesc la fel în ceea ce priveşte modul în care aleg să îşi trăiască viaţa, iar asemănările dintre ei nu se opresc aici. Atât timp cât vor avea încredere unul în altul, această relaţie va funcţiona. De asemenea, ambii sunt dispuşi să-şi arate iubirea unul faţă de celălalt.

Citeşte şi: Semne că nu te-a uitat, în funcție de zodia lui

Scorpion


Scorpionul şi Fecioara au o relaţie interesantă, deoarece amândoi sunt misterioşi. Ei găsesc ceva magic unul în celălalt, lucru care nu se întâmplă între alte zodii.
Pasiunea Scorpionului se poate dovedi destul de intrigantă pentru Fecioară. De asemenea, Scorpionul este foarte protector, iar asta e pe placul Fecioarei. Ambii caută să deţină controlul, aşa că relaţia lor se va învârti în jurul ideii de echilibru.

Capricorn


Capricornul şi Fecioara formează o echipă grozavă, deoarece ambelor semne le place consecvenţa şi modul în care se fac reciproc să se simtă în siguranţă. Le place să-şi petreacă timpul împreună, cu siguranţă. Atât Capricornul, cât şi Fecioara muncesc mult, iar obiectivele comune îi apropie şi mai tare.

Odată ce ţelurile lor se împletesc, nu există nimic care să le stea în cale.

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

 

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod