3 zodii care nu se grăbesc să spună „Te iubesc“

3 zodii care nu se grăbesc să spună „Te iubesc“

Fie că iau dragostea în serios, fie că se tem să nu facă ceva greșit, aceste zodii nu-și exprimă ușor sentimentele.
Putine lucruri simple consolideaza mai mult o relatie decat sa spui „te iubesc” si sa auzi asta de la partenerul tau. Fiecare relatie este diferita, asa ca nu poti programa momentul perfect pentru a-ti exprima sentimentele. Pentru cei care iau lucrurile mai usor, un partener dintr-un semn zodiacal care nu se grabeste sa spuna „te iubesc” poate fi omul potrivit.

Chiar daca te arunci repede in valtoarea dragostei, exista destule lucruri folositoare pe care le poti invata de la cineva care prefera pasii marunti.
Iata cele trei zodii care nu se grabesc sa spuna „te iubesc” si motivele pentru care au retineri, prezentate de Elite Daily.

Gemeni
Terry O’Connor, astrolog la The Astro Coach, spune ca nativii din zodia Gemeni sunt foarte cerebrali. Chiar si atunci cand traiesc experiente mai putin rationale, cum este dragostea, Gemenii nu se arunca cu toata fiinta lor intr-o relatie pana cand mintea lor nu decide ca aceasta are un potential real.

Afinitatea lor naturala pentru analiza influenteaza si tipul de oameni de care sunt atrasi de obicei.
„Sunt atrasi de inteligenta, zeflemea, sarcasm si de inimile usoare. Cuvintele si felul in care ei primesc aceste cuvinte vor fi ca polenul pentru o albina”, a explicat O’Connor pentru Bustle. 
Citește continuarea pe andreearaicu.ro

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod