Iubire

3 perechi de zodii menite să fie împreună pentru totdeauna

Pentru unii oameni, indiferent cât de diferiţi sau asemănători sunt, soarta a decis că trebuie să fie împreună pentru totdeauna.
Unii îşi găsesc mai repede perechea perfectă, alţii o caută toată viaţă, însă există şi câteva perechi de zodii care atunci când se vor întâlni, vor rămâne împreună pe vecie.

Iată care sunt:


Berbec şi Vărsător
Aceste zodii sunt minunate împreună. Opusurile se atrag, cam asta se întâmplă între cele două. Berbecul oferă, în timp ce Vărsătorul primeşte. Şi aici nu se pune problema unei dispute pe tema cine dă mai mult sau mai puţin. Ei nu au nevoie de un echilibru pentru că sunt amândoi fericiţi aşa.
Când un Vărsător nu oferă înapoi, Berbecul nu va fi deranjat pentru că el o face necondiţionat, fără să aştepte ceva la schimb. Şi dacă Vărsătorul ştie că nu există aceste aşteptări din partea lui, atunci nu are remuşcări atunci când beneficiază de atâtea lucruri.

Gemeni şi Leu
Leul adoră atunci când ego-ul lui este hrănit. Cele trei lucruri pe care un Leu le caută într-o relaţie sunt: dragostea, lauda şi adoraţia. Din fericire, nativul din Gemeni este un expert în furnizarea acestora.
Gemenii ştiu să facă un compliment la momentul potrivit şi îşi aleg atent cuvintele perfecte. Mulţi oameni cred că această relaţie este una falsă şi deloc sănătoasă dacă doar un partener oferă. Dar când cel care oferă o face din propria voinţă şi e fericit cu asta, atunci nu e cazul de astfel de supoziţii. În acest caz, Leul este ca un puzzle şi Gemenii pot şi ştiu să îl completeze.

Balanţă şi Balanţă
În loc ca asemănările lor să îi facă să se respingă reciproc, ele în schimb îi atrag.
Balanţa caută mereu ordine şi linişte, şi vrea ca relaţia în care e implicată să fie armonie şi echilibru. La ele totul trebuie să fie egal. Sunt capabile de a iubi şi de a fi altruiste ocazional, dar devin extrem de sensibile atunci când vine vorba de ele însele. Balanţa nu numai că îşi va face griji pentru partenerul ei într-o relaţie, ci se vor trata împreună. Spre deosebire de o relaţie cu alte zodii, două Balanţe se pot înţelege perfect şi pot avea o relaţie de succes.


Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod