2020 este cel mai bun an pentru nativii acestei zodii

Potrivit experților în astrologie, anul 2020 va fi cel mai bun an pentru nativii zodiei Capricorn.
Daca esti nascuta in zodia Capricornului, probabil ca esti o persoana ambitioasa, foarte muncitoare si ai abilitatea de a fi mai rezistenta decat orice alt semn zodiacal.

De ce anul 2020 este fi cel mai bun an pentru nativii zodiei Capricorn? 


Toate lucrurile importante care se vor intampla in acest an vor fi guvernate de plasamentul planetei Jupiter.
Aceasta planeta, care guverneaza zodia Capricorn, are nevoie de aproximativ 30 de ani pentru a calatori in jurul Soarelui. Deci, daca te-ai nascut acum aproximativ 30 de ani, s-ar putea sa fii pentru prima data in viata martora la reintoarcerea planetei Saturn. Viata ta nu va mai fi la fel, iar schimbarile benefice nu vor intarzia sa apara.
Aceasta energie imensa iti ofera sansa unica de a-ti promova propriile interese. Nu rata aceasta oportunitate!

Cum arata horoscopul tau pentru fiecare luna a anului 2020?


Ianuarie. Planifica-ti lucrurile importante la inceputul anului, atunci cand Soarele si celelalte planete viziteaza Capricornul. Mercur este in Capricorn pana pe 15, Soarele pana pe 19, iar Jupiter, Saturn si Pluto pana la finalul lunii.

Februarie.
Cat timp Jupiter si Saturn sunt in Capricorn poti lua decizii importante cu privire la ceea ce se intampla in viata ta. Mercur devine retrograd incepand cu data de 16 si continua aceasta directie pana pe 9 martie. In acest interval pot aparea neintelegeri.

Martie.
Cea mai buna perioada pentru latura romantica a vietii tale este aceea in care Venus va trece in Taur, intre 4 martie si 2 aprilie. Vei avea o perioada foarte buna din punct de vedere profesional dupa data de 9 martie, cand zodia ta reintra sub influenta planetei Mercur. Citeste continuarea pe andreearaicu.ro


 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod