Un nou gest in tratarea acneei!

Laboratoarele Dermatologice BIODERMA lanseaza in luna martie Sebium AI Corector, tratament anti-acnee cu actiune 2 in 1: trateaza si camufleaza imperfectiunile pielii acneice. Oglinda din capac permite retusarea imperfectiunilor oriunde te-ai afla!
Rezultat al celor mai noi progrese stiintifice, Sebium AI Corector accelereaza eliminarea cosurilor inflamate printr-o actiune multipla: crema verde din capac distruge bacteriile, calmeaza si camufleaza roseate, iar crema cu tenta colorata naturala, din tub, elimina leziunile prin efectul multiplu: reduce seboreea, distruge bacteriile si  calmeaza inflamatia. Complexul exclusiv brevetat Fluidactiv  mentine sebumul fluid pentru a preveni blocarea porilor. Pielea devine mata, recapatandu-si aspectul uniform si catifelat.
Capacul contine o oglinda cu ajutorul careia vei putea retusa imperfectiunile oricand, oriunde te-ai afla!

Textura lejera si non-grasa a lui Sebium AI Corector este foarte placuta in momentul aplicarii. Sebium AI Corector garantează un nivel excelent de toleranţă pentru pielea cu tentinţă acneică, este non-comedogenic si hipoalergenic si nu contine parabeni.

Mod de folosire: Aplicaţi prima dată corectorul verde situat în capac, direct pe coșuri. Apoi deșurubați capacul și aplicați crema colorată pe toata fața.
A se evita contacul cu ochii.

Sebium AI Corector completeaza gama Sebium, gama pentru ten gras cu tendinta acneica a Laboratoarelor Dermatologice Bioderma.
Pret recomandat in farmacii: 73 RON

Laboratoarele Dermatologice BIODERMA, amplasate în Lyon, Franţa, dezvoltă în strânsă colaborare cu medici dermatologi şi centre de cercetare de talie internaţională (CNRS, INSERM, CHU, universităţi), produse dermato-cosmetice destinate prescripţiilor şi consultanţei medicale. Prezentă în peste 90 de ţări, BIODERMA a crescut rapid la nivel internaţional, în ultimii 5 ani creşterea medie anuală a laboratoarelor depăşind 32%.
BIODERMA a fost primul brand dermato-cosmetic lansat în România în 1996, produsele sale fiind distribuite în prezent în peste 1600 de farmacii de pe piața locală. Pentru mai multe detalii vă rugăm să accesați www.bioderma.com/ro
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Aurelia pe 11 Sep 2013, 16:07
    Tratament acnee cu Derminax

    Mie mi-a fost de un real folos suplimentul pe baza de plante numit Derminax. Produsul alcatuit in intregime din plante actioneaza asupra cauzei interne a acneei si o distruge. La mine produsul si-a facut efectul in 2 luni de zile, iar primele efecte au aparut la 3 saptamani de la utilizare. Faptul ca e compus din plante m-a ajutat sa ma decid ca sa-l cumpar, pentru ca asta mi-a garantat ca nu o sa-mi provoace efecte adverse! O zi cat mai frumoasa!

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod