Stopeaza caderea parului si recapata-ti frumusetea naturala

Parul este un element esential care ne influenteaza in mod evident aspectul fizic si de aceea sanatatea si starea acestuia trebuie sa devina o prioritate pentru noi.
Parul este un element esential care ne influenteaza in mod evident aspectul fizic si de aceea sanatatea si starea acestuia trebuie sa devina o prioritate pentru noi.

Caderea parului este cea mai frecventa afectiune cu care ne confruntam si care se acutizeaza cu precadere primavara si toamna. Cauzele principale sunt microcirculatia deficitara de la nivelul scalpului si lipsa unor elemente nutritive, care apar in urma dietelor, stresului, alaptarii, oboselii sau poluarii. Oricare dintre acestea iti slabesc firul de par, care se desprinde mai usor din radacina si cade.


Pentru a prinde viata si a-si recapata forta si vitalitatea, parul tau trebuie hranit in primul rand de la radacina. Foltene Pharma este solutia eficienta cu rezultate remarcabile, dovedite clinic, pentru a stopa caderea parului si a stimula cresterea acestuia.

Special conceput pentru femei, tratamentul Foltene Pharma sub forma de fiole are la baza actiunea sinergica a doua ingrediente active extrem de eficiente impotriva caderii parului. Tricalgoxilul, ingredient patentat Foltene, este un extract natural din alge brune, care actioneaza localizat la nivelul scalpului, activeaza microcirculatia, regleaza PH-ul natural si restructureaza fibra capilara.
Complexul de biominerale din compozitia tratamentului Foltene contine Calciu, Potasiu, Magneziu, Zinc si Fier care ajuta la mineralizarea firului de par si a radacinii, stimuleaza functiile naturale ale scalpului si confera stralucire.

Complementar cu tratamentul fiole, se recomanda utilizarea samponului Foltene impotriva caderii parului pentru femei, care potenteaza efectul acestuia. Formula delicata a samponului contine acelasi ingredient activ ca si tratamentul, Tricalgoxil, si este imbogatita cu extract de Ginseng cu efect tonic si energizant, pentru a da volum natural parului.

Rezultatele tratamentului sunt durabile, impiedicand recidiva afectiunii, iar parul tau va redeveni sanatos, stralucitor si puternic!

Mai multe detalii pe: https://www.facebook.com/#!/FoltenePharmaRomania
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Szabo pe 4 Feb 2014, 14:59
    Follixin stopeaza caderea parului

    Pe mine m-a ajutat sa-mi indesesc parul un supliment facut din plante ce se numeste Follixin. L-am luat din Italia si am facut cu el o cura de cateva luni. In prima luna nu prea se observau cine stie ce modificari, dar dupa o luna jumate deja incepeau sa se vada primele efecte. Sincer nu credeam ca o sa mai reusesc vreodata sa-mi recapat parul, dar ma bucur ca s-a intamplat acest lucru! Acum am grija ce mananc, fac sport si incerc sa fiu cat mai putin stresat!

    0
    0

  • Mada pe 7 Sep 2013, 18:32
    Aflati prima data cauza caderii parului..

    Parul poate sa cada din multe motive, nu intodeauna din cauze genetice.. cel mai bine e sa consulti un medic dermatolog, iti faci niste analize si alegi tratamentul care ti se potriveste cel mai bine. Eu momentan urmez un tratament cu minoxidil 2% (Rogaine) si parul nu mai cade decat 2-3 fire pe zi.. si conform spuselor doamnei doctor dermatolog, ar trebui sa se regenereze complet in 3-4 luni. Pana atunci, fiindca am parul destul de rar, folosesc Toppik, un produs cosmetic ce face parul sa arate foarte des. In cazul meu e solutia ideala, nimeni nu-si poate da seama ca am parul rar, nici daca priveste de foarte aproape. Il recomand tuturor.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod