Un nou trend bizar de frumusețe: Au apărut sprâncenele Lună

Lumea frumuseții și cea a modei sunt într-o permanentă schimbare. De-a lungul timpului, ne-au învățat că din când în când oamenii uită de reguli și chiar de logică, astfel că apar unele trenduri extrem de bizare.
Iar rețelele de socializare duc la răspândirea acestor tendințe nu tocmai obișnuite. Cel mai recent astfel de trend este cel al sprâncenelor Lună. Așa cum probabil ai intuit, au ceva de-a face cu astrul nopții.

Bineînțeles, dacă nu ai de gând să participi la un bal mascat, sprâncenele Lună nu sunt o ideea prea bună. Dar există o explicație pentru care a apărut acest trend neobișnuit.

De fapt, sprâncenele Lună nu sunt ceea ce par a fi, ci sunt adăugate în Photoshop de artistul și agentul de modeling Stefan James. 

Înainte de a pune bazele agenției de modelling Skyz Agency, James a avut o pagină Instagram dedicată trendurilor bizare de frumusețe și modă.
Contul poartă denumirea @skyzedits și are rolul "de a crea comparații între frumusețea naturală și machiaj, pentru a evidenția interpretarea publicului asupra frumuseții în societatea modernă", a declarat Stefan pentru Unilad.


"Mi-am făcut prieteni grozavi și numeroase conexiuni cu modele cărora le-am editat pozele, iar acum sunt agentul lor", a mai spus creatorul sprâncenelor Lună.

James a spus că a creat sprâncenele Lună după ce Hayley Bui, influencer pe Instagram, i-a spus cât de mult iubește Luna.


"Am transformat-o într-un stil pentru sprâncene pentru că editarea este pasiunea mea", a mai spus acesta.

Dacă te-ai fi așteptat că reacțiile la sprâncenele Lună să fie predominant negative, s-au dovedit a fi surprinzător de împărțite.
Unii useri de pe rețelele de socializare au spus că le adoră, în timp ce alții le-au catalogat ca fiind bizare sau înspăimântătoare.

"Pentru mine totul se reduce la creativitate. Cred că oamenii care au o minte închisă nu vor să vadă o schimbare. Dar cu toate acestea, trăim într-o nouă eră în care creativitatea și gândirea liberă sunt unele dintre cele mai apreciate lucruri", a mai spus James.


Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod