Produsul ieftin pe care Ashley Graham îl folosește pentru un păr perfect coafat: Oricine și-l permite!

Ashley Graham

Vedeta folosește de la 15 ani un produs de care este foarte mulțumită. Prețul acestuia e incredibil de mic.

Oricine are parul ondulat stie cat de greu este sa-l aranjeze si sa-l mentina in stare perfecta. Din fericire, Ashley Graham are solutia perfecta – ea foloseste inca de cand avea 15 ani un produs surprinzator de ieftin.

Este vorba de John Frieda Frizz Ease Dream Curls Curl-Perfecting Spray, pe care il adora.

In ultimele luni, vedeta s-a retras acasa, in statul american Nebraska, pentru a se proteja in contextul pandemiei de COVID-19, dar asta nu inseamna ca a renuntat la obiceiul de a-si coafa parul ondulat, pentru care este recunoscuta, scrie Today.

Intr-un interviu recent publicat de Glamour, Graham a dezvaluit ca a folosit acest spray in toata viata ei de adult si are un sfat pentru oricine doreste sa-l incerce: foloseste-l pe parul ud, apoi aplica sampon uscat.

„In a doua si a treia zi parul va arata cel mai bine”, a spus ea.

Formula imbogatita cu magneziu


Spray-ul cu formula imbogatita cu magneziu da stralucire firelor si previne incretirea, tinand parul sub control si conferindu-i un aspect perfect. Produsul este la fel de eficient si in cazul parului vopsit si chiar asigura protectie la caldura pentru persoanele care isi usuca parul.

In plus, spray-ul are o calitate la nivel profesional, iar formula fara alcool evidentiaza buclele naturale, dandu-le o textura matasoasa si fina.

Dupa folosirea acestui produs, parul nu devine lipicios sau gras, iar buclele tale perfect conturate vor fi stralucitoare si flexibile, fara greutatea suplimentara care le-ar face rigide. Citeste continuarea pe andreearaicu.ro!

 

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod