Miss SUA, acuzată de rasism: A râs de Miss Vietnam, într-un video postat pe Instagram

Sarah Rose Summers, Miss SUA, este intens criticată pe rețelele de socializare după ce a postat la începutul săptămânii un video în care le ridiculizează pe reprezentantele Vietnamului și Cambodgiei, colegele sale din competiția Miss Universe.
În video, care a fost inițial un Instagram Live, apare Summers, originară din Nebraska, discutând cu colegele sale, Valeria Morales (Miss Columbia) și Francesca Hung (Miss Australia).

"Ce părere aveți de Nie, Miss Vietnam?", le-a întrebat Sarah Summers pe celelalte două tinere. "E atât de drăguță și pretinde că știe engleză, apoi îi pui o întrebare după ce ai o întreagă conversație cu ea, iar ea doar dă din cap." Celelalte fete au început să râdă și au spus că Nie este "simpatică".
 
Într-un alt video, Summers vorbește despre Miss Cambodgia, Rern Sinat, referindu-se la faptul că nici ea nu știe engleză.
"Miss Cambodgia este aici și nu vorbește deloc engleză și nicio altă persoană nu vorbește limba ei. Vă imaginați?", a spus Miss SUA. "Francesca a spus că probabil se simte foarte izolată, iar eu am spus că da, sigur este derutant", a zis Sarah Rose Summers.

"Biata Cambodgia", a adăugat Miss SUA după ce celelalte două fete au fost de acord cu ea.

Reacția la filmulețele postate de Sarah Rose Summers pe Instagram a fost dură. Oamenii au postat comentarii în care o critică pe Summers pentru insensibilitatea de care dă dovadă.


După valul de critici, Summers a postat o declarație pe Instagram în care își cere scuze. "Într-un moment în care doream să-mi arăt admirația pentru curajul unora dintre surorile mele, am spus ceva ce acum realizez că poate fi perceput ca lipsit de respect, și îmi cer iertare", a scris Sarah Rose Summers.

 
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod