Are șase ani și a fost numită „Cea mai frumoasă fetiță din lume“

O altă fetiță din Rusia a fost numită informal drept „cea mai frumoasă fată din lume“
Potrivit Daily Mail, Anna Knyazeva este o fetiță în vârstă de șase ani din Rusia, care a semnat deja un contract important cu o agenție de modele.

Contul său de Instagram, administrat de mama sa, este urmărit de peste jumătate de milion de oameni, având fani care îi complimentează trăsăturile "ca de păpușă" la fiecare fotografie postată. "Ești cel mai frumos copil pe care l-am văzut vreodată", i-a scris recent un fan, iar un altul a adăugat "Cred că este cea mai frumoasă fată de pe Pământ".
Mulți alții se pare că sunt de acord. 


Anna Knyazeva nu este prima copilă care a primit eticheta de "cea mai frumoasă fată din lume". O altă fetiță din Rusia pe nume Kristina Pimenova a fost numită astfel în anul 2014, iar cei mai mulți oameni au auzit de modelul Thylane Blondeau, care a devenit celebră pentru că a apărut pe coperta revistei Vogue Franța când avea zece ani.



Deși nimeni nu poate nega că aceste fetițe sunt într-adevăr frumoase, se pare că tiparul este întotdeauna același.
Toate aceste fetițe sunt albe, au părul drept și deschis la culoare și ochii albaștri sau verzi. Și, până la urmă, de ce este necesar să existe o etichetă precum "cea mai frumoasă fată din lume"? Un astfel de titlu nu face altceva decât să pună presiune pe alte fete și tinere femei din lume care vor simți nevoia să se ridice la aceste standarde stricte, stabilind așteptări legate de înfățișare care sunt imposibil de atins. 

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod