Andreea Dogaru, printesa razboinica de la Bucharest fashion Week

Creatoarea Andreea Dogaru a adus pe podium în prima seară la Bucharest Fashion Week o colecție intitulată ”Warior”, în care domină accentele metalice.

Cea de-a 25 a ediție a celui mai important festival de modă din România se desfășoara în perioada 21-23 aprilie 2016 la Ambasad’Or Events & Leisure. "Warrior" este numele colecției care a deschis evenimentul de modă din Capitală. Andreea Dogaru a pus mare accent pe argintiu și pe formele care te  trimit cu gândul la armurile războinicilor. Cu atitudine de amazoane, modelele Andreei au defilat și sub privirile audienței. Demnă de o prințesă războinică a fost și Andreea Dogaru, care a urcat pe podium la final.

Andreea Dogaru este unul dintre designerii români care a intrat în industria modei în anul 2010.

La scurt timp după, la lansarea primei colecţii, în 2011, Andreea a primit distincţiile „Designerul anului în România” şi „Designerul cu cea mai rapidă ascensiune”. Ulterior, în 2013, Andreea Dogaru a primit şi premiul pentru „Cel mai bine cotat designer român”, iar în 2014 a fost desemnată din nou „Designerul anului”, în cadrul Bucharest Fashion Week. Andreea a ajuns deja la peste 30 de colecții, pe care le prezintă pe podiumurile  naționale și internaționale de modă, iar în decembrie 2015, a fost declarată cel mai bun designer de couture la Romanian Fashion Awards.

Creaţiile Andreei Dogaru, designer român din noul val, au fost lăudate la festivalul internaţional de modă Strasbourg Fashion Days 2015, desfăşurat în Franţa.

Românca a fost comparată cu renumitul designer Alexander McQueen, graţie colecţiei Lilith, prezentată în cadrul evenimentului.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod