Secretul frumuseții tenului Victoriei Beckham, o tehnică dureroasă pe care puțină lume ar suporta-o

Victoria Beckham se poate lăuda cu un ten impecabil, lipsit de riduri, cu o piele hidratată și luminoasă. Iată la ce tehnică dureroasă recurge pentru a obține toate acestea.
Victoria Beckham a dezvăluit, de-a lungul timpului, pe rețelele de socializare, câteva dintre secretele ei de înfrumusețare, dar acum recurge la o tehnică dureroasă, greu de suportat.
 


Victoria recurge, pentru înfrumusețare, la o tehnică foarte dureroasă
 


Dacă, în timp, Victoria a tot susținut că trucurile la care recurge ea, pentru înfrumusețarea tenului, sunt simple (masaj facial, produse naturale pentru îngrijire, hidratare etc), acum s-a aflat adevărul. Soția lui David Beckham, fosta membră a trupei Spice Girls, Victoria Caroline Beckham, plătește 700 de lire sterline pentru o tehnică foarte dureroasă, menită să-i mențină frumusețea tenului.

Practic, ai avea nevoie de un prag de durere ridicat dacă ai vrea să-i urmezi exemplul.
Posh recurge la Morpheus8, o tehnologie nouă de rejuvenare facială cunoscută drept cea mai dureroasă procedură cosmetică din lume, deoarece presupune introducerea în pielea feței a 24 de ace.
 


Ce este și cum funcționează Morpheus8

 
 
Dispozitivul Morpheus8 realizează o remodelare adipoasă subdermică și poate remodela și contura fracționat fața și corpul.
 
O sursă apropiată fostei membre a Spice Girls a spus: „Victoria adoră tratamentele de înfrumusețare și este dispusă să încerce noi tehnici atunci când vine vorba de a-și menține pielea sănătoasă și a o face să arate atât de bine.
Ea face un tratament Morpheus8 la fiecare șase luni. Acesta nu este pentru cei cu inima slabă, dar ea utilizează și o cremă anestezică, pentru amorțire, ce se aplică pe piele cu 90 de minute înainte de tratament, după care i se introduc în față 24 de ace de 4 mm fiecare. O frecvență radio este apoi transmisă prin ace, care trece prin țesutul de sub piele. Este dureros, dar Victoria jură că asta îi păstrează frumusețea și sănătatea pielii.”
 
Dintre persoanele care au urmat acest tratament, multe mărturisesc că au fost nevoite să renunțe la jumătatea primei ședințe, deoarece s-a dovedit atât de chinuitor.

Și, nu în ultimul rând, să nu uităm că timpul minim de recuperare, după fiecare ședință, este de două zile, pentru a permite vânătăilor să se diminueze și să dispară.
 


Victoria, tratament cu cremă din…propriul ei sânge

 

Nu este prima dată când Posh încearcă un tratament de înfrumusețare ciudat.
 
În 2019, ea a plătit 1.200 de lire sterline pentru o cremă de față făcută din propriul ei sânge.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod