Scapa de celulita – sfaturi si tratamente

Celulita, acel aspect inestetic al pielii, apare datorita detasarii celulelor adipoase de tesutul conector, si aglomerarea acestora sub piele sub forma unor denivelari. Desi poate aparea inca din adolescenta, riscul aparitiei acesteia creste odata cu varsta. Din pacate, celulita nu poate fi eliminata complet ci doar ameliorata, fiind necesara inglobarea mai multor tipuri de tratamente.
Celulita este un dezavantaj estetic, iar pentru ameliorarea acesteia se recomanda imbinarea mai multor tratamente anticelulitice, intr-un program personalizat, conform nevoilor individuale. De aceea, tratamentul anticelulitic trebuie sa se desfasoare sub atenta supraveghere a unui specialist, impreuna cu o dieta bogata in vitaminele A, B, C si E, Betacaroten, Seleniu si Zinc, fructe si legume proaspete si antioxidanti.

Din tratamentul pentru ameliorarea celulitei nu ar trebui sa lipseasca masajul anticelulitic, impachetarile anticelulitice sau biostimularea. Mezoterapia este de asemenea o varianta de tratament, recomandata in special in cazurile mai grave sau atunci cand este nevoie de rezultate imediate.

Masajul anticelulitic este una dintre cele mai bune solutii pentru a scapa de aspectul de ”coaja de portocala”.
Acest tip de masaj se efectueaza local, in zonele afectate de celulita si se folosesc uleiuri sau creme reductoare pentru a spori efectele. Masajul anticelulitic stimuleaza supletea si elasticitatea pielii si a tesuturilor subcutanate si activeaza circulatia sangelui. Rezultatele se observa dupa primele 4-5 sedinte intensive, aspectul de coaja de portocala dispare vizibil, iar pielea este mai neteda, circulatia sanguina este imbunatatita, iar pielea este mai ferma si mai elastica.

Impachetarile anticelulitice ajuta la obtinerea termosudatiei – iesirea la suprafata a lichidelor prin transpiratie. Rezultatele impachetarilor anticelulitice se reflecta in pierderea centimetrilor in circumferinta, tonifierea pielii  si atenuarea aspectului neplacut al celulitei.
Pentru obtinerea celor mai bune rezultate, este foarte importanta alegerea tipului de impachetare si extractele folosite, de aceea este important sa consultati un specialist care sa va poata recomanda cea mai buna solutie pentru tipul de celulita care va afecteaza.

Biostimularea este tratamentul anticelulitc cu ultrasunete si implica tratament termoactiv. Ultrasunetele reprezinta una dintre cele mai noi terapii anticelulitice si este o metoda naturala, non-invaziva de lifting si remodelare corporala cu rezultate foarte bune. Programele fiziosecventiale Ultratone Futura Pro reprezinta ultima tendinta in modelare corporala, ca o alternativa in cadrul tratamentelor de slabire si de combatere a celulitei, ce foloseste stimularea prin ultrasunete, microcurenti sau curenti biotici.

Mezoterapia reprezinta o practica medicala prin care se introduc prin microinjectari substante nutritive si vitamine in mesoderm - stratul de grasime si tesut fibros subcutanat, pentru a actiona asupra regiunilor respective ale corpului.
Este o metoda sigura si reprezinta o alternativa si o metoda adjuvanta in rezolvarea celuluitei. Aceasta tehnica este caracterizata de un comfort ridicat al pacientilor in timpul interventiei, nu necesita timp pentru revenire postoperatorie, nu necesita pansamente, este nedureroasa si nu necesita anestezie.

Mentine-te in forma si scapa de celulita impreuna cu Glamour Salon Expert. Specialistii nostri iti pot oferi consiliere si iti pot creea un plan de tratament personalizat, potrivit nevoilor si afectiunilor tale.

Iti punem la dispozitie tehnologie de ultima ora, aparate revolutionare si produse de o inalta calitate, pentru ca experienta la salon sa fie extraordinara.

Ne gasiti in strada Tudor Stefan nr.
57 si pe www.salon-dorobanti.ro.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod