Tendinţe. Machiajul în nuanţe metalice, perfect pentru petreceri. Cum să-l obţii

Auriul, argintiul, cuprul şi bronzul sunt farduri care nu trebuie să-ţi lipsească din trusa de machiaj în această iarnă. Sunt perfecte pentru sezonul sărbătorilor şi pentru petrecerile la care vei participa în luna cadourilor.

Machiajul în culori metalice este o tendinţă puternică prezentată de marile case de modă pentru toamnă - iarnă 2014 la festivalurile dedicate acestui sezon.

Donna Karan a propus argintiul intens pentru pleoape, în timp ce Rodarte a ales glitterul de culoarea cuprului pentru buze.

Fardul auriu a fost folosit în prezentarea Badgley Mischka, asociat cu tuşul negru pentru a obţine un machiaj în stilul anilor '60.

Şi tuşul de ploape de culoarea cuprului a fost prezent, în machiajul propus de Holly Fulton.


Dacă alegi aceste culori metalice pentru machiajul ochilor sau chiar al buzelor, în cazul în care participi la o petrecere mai puţin formală, este absolut necesar să păstrezi restul machiajului într-un ton cât mai natural.

Construieşte machiajul în jurul fardului metalic, pe care să-l transformi în "vedeta" lookului tău. În caz contrar poţi obţine un machiaj mult prea încărcat.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod