Tendinte in machiaj toamna-iarna 2009-2010


Smokey eye


Smokey eye este un stil care si-a impus prezenta in ultima perioada, dar liniile puternice reprezinta noutatea adusa de acest sezon, potrivit shinemag.com. Liner-ul detine un rol important in acest sens, definirea accentuata a liniei genelor fiind secretul unui machiaj de senzatie.

Alege culori tari, dar deosebite, precum albastru inchis, albastrul metalic, indigo, verdele kaki, griul inchis. Nu uita ca accentuarea ochilor te obliga sa pastrezi buzele cat mai naturale.

Stilul anilor '80


Stilul anilor '80 s-a impus in acest sezon in moda, dar si in machiaj. Culorile neon, cele stralucitoare si vibrante sunt o sursa inepuizabila de inspiratie, cu care te poti juca in machiajul ochilor si nu numai.


Nu inseamna ca aparitia ta pe strada va fi un soc, ci doar ca iti vei putea improspata machiajul si stilul intr-un mod plin de viata.

Tenul perfect


Fondul de ten isi recapata importanta, dupa ce a fost usor ignorat in sezoanele trecute.

Pentru ca noile generatii de fond de ten sunt tot mai evoluate, poti gasi cu usurinta fondul de ten potrivit, care sa iti ofere un ten perfect, fara imperfectiuni, dar cu un aspect foarte natural. Un nivel inalt de acoperire nu mai corespunde cu un ten incarcat, asa cum se intampla pana acum.     



In filmul de mai jos iti sunt prezentate tendintele in machiaj de pe catwalk, pentru toamna-iarna 2009-2010:



Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod