Stralucirea verii pe chipul tau!

O piele bronzata sanatos, frumoasa si stralucitoare, merita a fi pusa in valoare. Afla cum poti face acest lucru cu ajutorul machiajului...
O piele bronzata sanatos, frumoasa si stralucitoare, merita a fi pusa in valoare. Afla cum poti face acest lucru cu ajutorul machiajului si al produselor cosmetice.

Suntem in toiul verii si ai obtinut deja bronzul la care visai. Pentru a profita cat mai mult de el si a-l pune in valoare, iti prezentam cateva trucuri de efect.

1. Pudra bronzanta


Ca sa fii in ton cu vremea calduroasa si zilele pline de lumina, alege o pudra bronzanta potrivita tipului tau de ten. Aplica pe pometi un strat foarte subtire, atat cat sa accentuezi bronzul natural.


2. Renunta la conturul accentuat al ochilor


Vara se pune pret pe naturalete si prospetime. Conturul accentuat al ochilor, realizat adesea cu ajutorul culorilor inchise, chiar daca te ajuta sa iti pui privirea in valoare, inlatura naturaletea. Alege nuantele mai deschise, calde, care sunt mult mai potrivite verii. Auriul in combinatie cu o culoare mai inchisa ofera privirii tale un aer misterios.

3. Stralucire aurie


Pielea bronzata si auriul au facut intotdeauna echipa buna. Indiferent ca adaugi putina pudra cu tonuri aurii, alegi un fard de pleoape auriu sau un gloss cu o astfel de stralucire, rezultatul te va incanta intotdeauna.
Este foarte important sa nu exagerezi cu folosirea auriului si sa adopti un singur produs de machiaj care contine particule aurii. Daca ai optat pentru fardul de pleoape in aceste tonuri, nu vei folosi gloss sau pudra aurie.

4. O vara colorata


Alege pentru fardul de pleoape culori deschise, transparente si calde. Poti opta chiar si pentru culorile indraznete, cu conditia de fi foarte prudenta la momentul zilei, evenimentele la care participi si tinuta pe care ai adoptat-o. Pielea bronzata se potriveste foarte bine cu nuantele calde, sidefate, singurul inconvenient fiind faptul ca aceste nuante nu reusesc sa iti evidentieze ochii la fel de bine precum nuantele mai inchise.
Poti remedia aceasta problema adaugand un contur mai inchis pleopelor, pe linia genelor.

5. Fara contur de buze


Razele soarelui reflectate pe buzele tale stralucitoare... Suna bine, nu? Pentru a obtine acest efect interesant, glossul este cea mai la indemana solutie. Renunta la rujurile mate, de culoare inchisa si, mai ales, renunta la conturul de buze. Chiar daca acesta din urma iti este util in obtinerea efectului de volum, facandu-ti buzele sa para mai ample, si glossul, prin stralucirea sa, te poate ajuta sa obtii acelasi efect.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • sweet_girl pe 1 Aug 2008, 17:09
    Chestia asta chear merge...

    am facut tot ce s-a spus....si chear aratam superb....incercati si voi fetelor....nu veti regreta!!!!

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod