Pleoape glossy, noul trend în machiaj pe care să-l încerci primăvara aceasta


Buzele glossy sunt frumoase și sexy. Dar acest stil de machiaj cu o strălucire discretă este un trend important în acest sezon și pentru machiajul ochilor.
Glossul pentru pleoape este o alternativă proaspătă pentru fardul mat, pudră sau cel metalic. Rezultatul este un machiaj cu aspect umed al pleoapelor, care se potrivește perfect pentru primăvară. Obții un look cu o strălucire discretă, radiantă, ce inspiră tinerețe.

Makeup artiștii au folosit acest stil de machiaj ani la rândul pentru modelele care defilează la prezentările de modă. Dar poți adapta acest look și pentru un machiaj interesant de zi, dar și de seară.

Cum obții un machiaj glossy al pleoapelor?


Începe prin a aplica o cremă de ochi, care îți va hidrata pleoapele și va preveni efectul de piele uscată.
Pasul următor este folosirea unui primer de pleoape, care va fixa mai bine machiajul.

Aplică apoi fardul tău obișnuit de pleoape, iar la final adaugă un strop de gloss deasupra fardului, pentru a obține acel look cu aspect umed, radiant. Ideal este să folosești un gloss special conceput pentru pleoape. Dar dacă nu vrei să investești într-un astfel de produs, atunci poți apela la un mic truc. Aplică o cantitate foarte mică de vaselină cosmetică pe pleoape și vei obține exact același efect.

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod