O provocare virală pe TikTok i-a convins pe influenceri să-și arate adevărata față. 25 de imagini cu și fără machiaj

Nu mai este un secret că selfie-urile pe care le vedem pe rețelele de socializare sunt înșelătoare.
O provocare virală de pe TikTok demonstrează perfect diferența dintre imaginea falsă obținută prin machiaj și filtre și aspectul de zi cu zi al celor mai mulți influenceri.

TikTok, cea mai „tânără” rețea de socializare care devine tot mai populară pe zi ce trece, este mai nou locul în care influencerii au momente de sinceritate totală.

Provocarea lansată de o tânără în vârstă de 22 de ani din Australia, cu userul @moldogaa, i-a convins pe mulți useri de pe TikTok să-și arate adevărata față.
Imaginile cu și fără machiaj nu sunt doar revelatoare, ci și amuzante. Influencerii se străduiesc să pară cât mai haioși în fotografiile fără machiaj și filtre, uneori fiind de nerecunoscut.

Numită „#CatfishChallenge”, provocarea a strâns peste 409,3 milioane de vizualizări, un număr în continuă creștere. Aceste imagini ne arată cât de ușor putem fi păcăliți să credem că unii oamenii cu mii de like-uri pe rețelele de socializare arată perfect, trăiesc în case perfecte și au vieți perfecte.
Realitatea este cu totul alta.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod