Mai tanara cu ajutorul machiajului!

Trecerea anilor isi pune amprenta pe chipul unei femei. Pana la urma este un lucru absolut natural, pe care ar trebui sa-l acceptam cum mandrie. Asta nu inseamna ca trebuie sa iti neglijezi aspectul sau sa te resemnezi. Micile schimbari pe care le faci in modul de a te machia pot avea efecte impresionante.
Trecerea anilor isi pune amprenta pe chipul unei femei. Pana la urma este un lucru absolut natural, pe care ar trebui sa-l acceptam cum mandrie. Asta nu inseamna ca trebuie sa iti neglijezi aspectul sau sa te resemnezi. Micile schimbari pe care le faci in modul de a te machia pot avea efecte impresionante.

Trucurile de machiaj te pot ajuta sa adaugi stralucire pe chipul tau si sa pui in valoare ce ai mai frumos, dar fara sa-ti incarci tenul cu produse cosmetice. Greselile de machiaj si cosmetica te pot face sa arati imbatranita. Afla ce sa alegi si ce sa eviti.

Nuanta potrivit pentru tenul tau


Pielea foarte alba are un efect de imbatranire. De aceea, alegerea nuantei fondului de ten este deosebit de importanta.
Opteaza pentru un fond de ten cu o nuanta mai inchisa decat culoarea naturala a pielii tale.

"Cea mai buna si sigura metoda este sa incerci chiar la magazin testerul, direct pe fata ta, pe o portiune mica, eventual pe obraz sau frunte. Ideal ar fi sa nu il cumperi imediat, ci sa mai astepti cel putin 10 minute, ca in acest timp sa vezi cum sa "asaza" pe piele, daca este prea pudrat, uscat sau nuanta nu este buna. Fondurile de ten isi schimba nuanta si textura in functie de chimia pielii, deci nu aplica testerul pe mana", declara Marina Chioran, make-up artist, specialist Sfaturi.Eva.ro.

Pentru a evita incarcarea pielii, poti folosi o crema hidratanta colorata.
Mai poti alege pudrele bronzante sau pudrele minerale, care pot fi aplicate cu usurinta pe fata si decolteu cu ajutorul unei pensule mari.

Fara buze intens colorate!


Rujurile si gloss-urile de culoare inchisa iti inaspresc trasaturile si adauga cativa ani in plus pe chipul tau, potrivit beauty.about.com. Foloseste-le numai la ocazii speciale, iar in restul timpului opteaza pentru glossuri transparente sau usor nuantate si rujuri de culori delicate. Daca alegi o culoare inchisa pentru buze, acestea trebuie sa fie in centrul atentiei. In cazul unui eveniment special, alege un top sau o rochie de culoare pala, care sa nu "intre in conflinct" cu buzele accentuate puternic.

Sprancene corect definite


Forma sprancenelor tale este deosebit de importanta, motiv pentru care ai nevoie de ajutorul unui specialist in definirea lor. Numeroase femei au obiceiul de a se pensa singure, ceea ce este o greseala majora.
Forma sprancenelor este aleasa in functie de trasaturile chipului si numai un specialist poate alege cea mai buna varianta. Dincolo de acest aspect, in ceea ce priveste culoarea, sprancenele trebuie sa fie in concordanta cu parul. Diferenta mare intre culoarea sprancenelor si cea a parului trebuie corectata prin vopsire, intr-un salon de cosmetica.

Volume accentuate


Daca ridurile nu sunt o problema majora pentru tine, dar totusi ti se pare ca arati imbatranita, o cauza poate fi elasticitatea scazuta a pielii. De-a lungul timpului, chipul isi pierde formele si rotunjimile din tinerete, in special din cauza scaderii elasticitatii pielii. O culoare uniforma a tenului nu mascheaza in nici un fel acest efect al trecerii timpului.

Foloseste pudra bronzanta pentru a-ti pune in valoare trasaturile si a accentua volumele la nivelul fetei.

Iata cum sa folosesti pudra bronzata pentru a-ti accentua corect trasaturile:

 

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Comentarii (16)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • iulia pe 5 Feb 2010, 12:01
    crema avene

    pt principessa ...si eu am patit asta ..nu stiu de la ce ,.m;am trezit intr;o zi cu o fata plina d bubitze parca erau punctu ala de la Bold.....si am fost la farmacie si mi;au recomandat o crema de la avene ...intrdavar este cam scumpa ...80 ron ..sau 90 ...dar merita totiiiii banii ..ti;o recomand cu caldura daca ai posibilitatea sa ti;o achizitionezi

    0
    0

  • iuliana pe 15 Nov 2009, 13:06
    foarte tare articolul

    un articol care ne ajuta sa nu facem greseli...chiar daca nu suntem experti in machiaj

    0
    0

  • STANCA pe 5 Oct 2009, 10:51
    sursa alternativa de venit

    VREI O SURSA ALTERNATIVA DE VENIT ? Bineinteles ca da , un ban in plus nu strica si cand te gandesti ca trebuie doar sa stai cateva minute in fata calculatorului. Pai e simplu , trebuie sa completezi chestionare online . Fiecare chestionar completat aduce automat un numar de puncte. Un chestionar completat iti aduce 5 puncte(5 ron) . n momentul acumularii a 100 de puncte (100 RON), banii sunt livrati in termen de 30 de zile prin mandat postal la adresa specificata in formularul de inscriere. Pt mai multe detalii : mada_x87@yahoo. Nu costa nimic , doar cateva minute pe zi. Angajeaza-te ca respondent profesionist

    0
    0

  • Cryss17 pe 11 Mai 2009, 10:57
    pt adriana-cojite sub ochi

    am avut si eu pielea ffff uskta sub ochi am folosit creme de maini de la garniere( e o cutie rosie)si laptele de corp e la fel de ok(tot de culoare rosie).bafta!!!!!

    0
    0

  • Ciuciulete Cosmina pe 10 Mai 2009, 19:42
    reclama idioata

    Reclama voastra cu coca -cola ma scoate din minti nu pot citi nici un articol citesc 2 cuvinte si apare reclama idioata.daca nu inceteaza reclamele astea o sa va pierdeti toti cititorii...sper sa luat msg meu in considerare;) la un lucru sanatos nu faceti reclama..faceti la coca -cola cel mai nesanatos lucru posibil aflat pe piata.nici macar nu pot sa ii dau inchidere reclamei ca apare iar 2 doua secunde. :-@

    0
    0

  • ALINA pe 9 Mai 2009, 21:22
    PENTRU MARY_KIM

    pentru tenul tausensibil, este indicat sa folosesti cataplasme cu musetel, infuzie din ceai si aplicat pe ten, apoi APA TERMALA DE LA AVENE,,ESTE CEA MAI POTRIVITA PENTREU TENUL SENSIBIL. NU CONTINE PARFUM,NICI ALTE SUBSTANTE IRITANTE. INCEARCA SI VEI VEDEA REZULTATELE. SUCCES!!!! NU NEGLIJA SFATUL MEU.

    0
    0

  • Carmen pe 9 Mai 2009, 21:19
    pentru Mary_kim

    am acasa o crema pe care o folosesc atunci cand imi apar ocazional cosuri. Cureti fata, si apoi aplici crema respectiva pe suprafata afectata si o lasi sa se usuce. Crema usuca cosurile si nu raman urme. O sa ma uit sa vad cum se numeste si iti spun. E bien sa o folosesti seara.

    0
    0

  • mary_kim pe 9 Mai 2009, 18:46
    cum?

    ce sa folosesc pt cosuri?mi au iesit cateva si nu stiu cum sa scap de ele....va rog sa mi raspundeti

    0
    0

  • Carmen pe 9 Mai 2009, 18:36
    Aveeno

    Eu folosesc Aveeno, ser pentru conturul ochilor, crema de zi ca baza de machiaj si seara crema de noapte. Am incercat foarte multe creme. Am 31 de ani, si aceste creme folosite zilnic, chiar dau rezultate. Bineinteles, totul depinde de cat de atente sunteti cu tenul vostru, dar la mine, ridurile din jurul ochilor s-au atenuat si nu mai sunt asa vizibile ca inainte. Sunt foarte multumita cu acest brand. Am incercat multe brand-uri, insa m-am oprit la asta. Incercati-l, si spune-ti-mi ce rezultate aveti. Nu stiu daca se gaseste in Romania acest produs, insa daca cineva chiar vrea sa-l incerce, vi-l pot trimite eu de aici ( State ). Mult succes.

    0
    0

  • adriana pe 9 Mai 2009, 17:34
    de ce ?

    de cateva saptamani am observat ca pielea de sub ochi,practic partea ''cearcanelor'' sa zicem este cam uscata si are cojite mici.ce pot sa folosesc?cum sa fac sa recapat pielea pe care o aveam.

    0
    0

  • natasha pe 9 Mai 2009, 13:44
    reclama

    scoateti reclama asta cu coca-cola!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nu pot citi deloc articolul x(

    0
    0

  • iuliana pe 9 Mai 2009, 12:40
    pt. principesa

    Ai incercat vreodata dermatocosmeticele? Eu sunt foarte multumita de gama sebium de la bioderma. De cand am inceput sa folosesc produsele lor nu mai am probleme cu punctele negre si se intampla foarte rar sa imi mai apara cate un cos. Daca ai tenul uscat poti incerca gama sensibio, de la aceeasi firma. Sunt produse hipoalergenice, necomedogenice si fara parfum si se gasesc exclusiv in farmacii. Au si o crema coloranta cu care ma impac foarte bine si imi lasa un ten neted si uniform. Sunt si alte tipuri de dermatocosmetice pe care ai putea sa le incerci: Avene(am o prietena care se impaca de minune cu produsele lor), Ivatherm, Vichy, Uriage, Roc sau chiar Eucerin. Sunt ceva mai scumpe decat cremele care se gasesc in supermarket dar sunt mai sigure. Nu ai decat sa testezi pana gasesti gama de produse care ti se potriveste.

    0
    0

  • principesa pe 9 Mai 2009, 11:54
    ce pot sa fac?

    am un ten forte semnsibil , orice crema as pune pe fata mea mi se fac cosulete , fond de ten nicidecum ca nu mi rezista fata la el , ma manca si mi se irita de la fon de ten .... ce mi recomandati? vreau sa mi gasesc si eu o crema pt tenul meu semnsibil multumesc

    0
    0

  • mara08 pe 9 Mai 2009, 09:44
    Creme

    Am 40 de ani si pana acum vreo doi ani nu am folosit deloc crema. Sunt multumita de tenul pe care-l am. De doi ani alternez cremele de la Nivea cu cele de la Avon (Hydra-Radiance).

    0
    0

  • silvia pe 9 Mai 2009, 08:17
    vichy

    ce parere aveti de vichy?

    0
    0

  • Elena pe 9 Mai 2009, 08:01
    Q10plus

    eu folosesc Niveea Q10plus pentru riduri si sunt foarte multzumita..(maini, ten, ochi..)

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod