Machiajul ochilor cu farduri metalice. 25 de stiluri pe care să le încerci

Strălucirea discretă şi fardurile în nuanţe metalice care oferă un aspect aproape umed pleoapelor se numără printre cele mai importante tendinţe în machiaj ale momentului.
Reţelele de socializare precum Instagram sau Pinterest sunt inundate de fotografii cu astfel de machiaje care inspiră senzualitate.

Un fard de pleoape metalic este foarte uşor de folosit, iar rezultatul obţinut este de-a dreptul spectaculos. Nu ai nevoie de o tehnică specială pentru a realiza acest machiaj. Îţi trebuie doar un fard de pleoape cu străluciri metalice, discrete. Optează pentru fardurile sub formă de cremă, care îţi conferă acel look hidratat al pleoapelor.

Printre nuanţele în tendinţe care se potrivesc cel mai bine cu acest tip de machiaj se află cele cu tonuri brun sau roşiatice, care amintesc de culoare cuprului.
Sunt culori foarte uşor de purtat şi se potrivesc oricui, indiferent de culoarea ochilor. De asemenea, auriul este o altă alegere bună, asortându-se perfect cu pielea bronzată.

Cel mai potrivit moment pentru a purta machiajul în nuanţe metalice este seara. Atunci când vrei să obţii un machiaj sexy şi sofisticat pentru petrecerile şi evenimentele speciale la care participi în această vară, tot ce trebuie să faci este să-ţi acoperi pleoapele cu un fard metalic, apoi să aplici mascara.
Este cel mai simplu şi rapid mod de a avea un machiaj sofisticat, fără prea mult efort. De asemenea, nu este necesar să aplici cu foarte mare precizie. Un stil aparent neglijent, cu fard metalic aplicat şi pe linia inferioară a genelor, îţi va oferi o privire sexy şi seducătoare.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod