Sfaturi esentiale pentru un decolteu fara cusur!

Vara aceasta esti pregatita sa iti pui decolteul in valoare? Daca simti ca bustul tau are nevoie de mici ajustari, sunt cateva trucuri prin care ii poti maximiza frumusetea in mod natural. Bustul contine depozite semnificative de grasime si, odata cu scaderea in kilograme, se produce si o redimensionare a sanilor. Iata ce poti face daca vrei ca ei sa para mai mari si mai frumosi:

Mentine-ti spatele drept

Adopta o pozitie corecta cand stai pe scaun, la birou sau in picioare. Tinandu-ti umerii aplecati inainte nu faci decat sa accentuezi senzatia de sani mici sau lasati.

Alege sutienul de marimea potrivita

Fie ca optezi pentru un sutien neburetat sau pentru unul tip push-up, achizitioneaza marimea exacta, pentru a nu-ti deforma sanii.

Dezvolta-ti muschii pectorali

Daca iti definesti in timp muschii pectorali, acestia vor conferi un boost sanilor.

Nu sunt necesare activitati fizice intense, doar cateva flotari pe seara sau exercitii scurte cu ganterele. Daca optezi pentru un antrenament la sala, atunci alege sa mergi la orele de yoga sau pilates, pentru a-ti contura frumos intregul corp, implicit bustul.

Alege vestimentatia pe masura sanilor

Chiar daca e la moda imbracamintea stramta pe corp, asta nu inseamna ca trebuie sa-ti achizitionezi haine cu doua numere mai mici. Ele iti vor aplatiza sanii, ducand, in timp, la pierderea tonusului si elasticitatii lor. Daca ai sani micuti sau medii, evita decolteurile adanci, care-ti pot sublinia dimensiunile reduse ale bustului.

Opteaza pentru haine cu decolteuri asimetrice, inalte sau cu volum, oferit de pliuri, dantela sau bijuterii. Un detaliu semnificativ al vestimentatiei care poate ajuta la valorificarea frumusetii sanilor este culoarea tinutei. Topurile pastelate, deschise la culoare si bluzele cu imprimeuri sunt ideale pentru un bust care se vrea remarcat.

Apeleaza la tehnologii de infrumusetare

Profita de inovatiile tehnologice in domeniu pentru a-ti pune in valoarea frumusetea naturala! Poti incerca tratamentele revolutionare pe baza de lumina intens pulsata (IPL), prin care saloanele de infrumusetare efectueaza sesiuni de revitalizare a epidermei.

Rejuvenarea faciala cu IPL de la Nomasvello te ajuta sa ai un decolteu ferm si atragator, gratie impulsurilor luminoase aplicate la nivelul epidermei, care stimuleaza regenerarea celulara. Astfel, pielea ta va primi extra colagen si elastina, ingrediente esentiale pentru o piele frumoasa si tonifiata si, implicit, pentru un bust ferm si fresh. In plus, tratamentul dureaza doar 30 minute, nu este dureros si nu are efecte secundare, pentru ca fiecare sedinta sa ti se para un moment binemeritat de relaxare si rasfat. Indiferent ce masura porti la sutien, tine cont de faptul ca frumusetea bustului este data de supletea pielii, de care trebuie sa ai grija in fiecare zi.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod