Machiajul este o formă de terapie: 20 de imagini înainte și după care o demonstrează

Fiecare femeie este frumoasă în felul său. Cu cât învățăm această lecție mai devreme, cu atât mai bine.
Machiajul este privit adesea ca pe o modalitate de a „trișa”. Femeile sunt uneori acuzate că se folosesc de machiaj pentru a crea iluzia unei frumuseți care nu există. Însă nu este nici pe departe adevărat. 

De foarte multe ori, machiajul nu schimbă doar aspectul fizic, ci și starea de spirit. Este suficient să aplici puțin fond de ten, mascara și un ruj discret pentru a te simți mai bine și a avea mai multă încredere în tine. Prin urmare, machiajul nu înseamnă doar aplicarea unor produse cosmetice pe față, ci poate fi o adevărată formă de terapie. 

Cele mai multe femei au descoperit acest lucru pe pielea lor în timpul pandemiei.
Inițial ne-am bucurat că nu mai trebuie să ne prăgătim dimineața, să ne coafăm și să ne machiem așa cum o făceam în zilele obișnuite. Dar cu timpul, acest ritual a început să ne lipsească. Prin urmare, multe femei se machiază chiar dacă stau în casă toată ziua. De ce? Pentru că machiajul le face mai fericite și astfel le ajută să treacă mai ușor peste această perioadă dificilă.

O demonstrează perfect aceste imagini cu și fără machiaj postate pe rețelele de socializare. 
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod