Machiaj. 5 noi trucuri ca să-ţi faci ochii să pară mai mari. Încearcă-le!

Curbează-ţi genele

Foloseşte un aparat pentru curbarea genelor pentru a-ţi pune cu adevărat privirea în valoare. Genele întoarse sunt mult mai vizibile decât dacă sunt perfect drepte, acesta fiind unul dintre trucurile esenţiale care te ajută să obţii senzaţia de ochi mari.

Defineşte delicat genele inferioare

După ce ai aplicat mascara, nu uita să atingi foarte puţin cu pensula şi genele inferioare, astfel încât să le defineşti delicat. Nu le încărca, pentru că efectul va fi unul neplăcut.
Foloseşte o pensulă evantai pe care să o atingi de pensula mascarei, pentru a aplica cât mai puţin. Dacă ai genele deschise la culoare, vopsirea lor ar putea fi o variantă care să te scutească de timpul necesar pentru machiere.

Nu aplica creion dermatograf negru sau maro pe linia interioară

Mucoasa ochilor, linia interioară a pleoapelor pe care aplicăm de obicei creionul dermatograf, nu ar trebui colorată dacă vrei ca ochii tăi să pară mai mari. Foloseşte în schimb o pensulă subţire şi un fard maro mat pentru a defini linia inferioară a ochilor, dar numai o treime din aceasta, în colţurile exterioare.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod