Sex. 5 poziţii eficiente pentru a te autosatisface. Încearcă-le!

Masturbarea aduce numeroase beneficii, atât bărbaţilor, cât şi femeilor. Relaxează, te scapă de inhibiţii, vindecă durerile de cap şi crampele menstruale, te ajută să-ţi cunoşti corpul şi îţi arată calea spre orgasm. De asemenea, este o opţiune bună pentru preludiu. Pentru că întăreşte muşchii pelvieni, masturbarea este şi un exerciţiu Kegel eficient care ajută la prevenirea incontinenţei urinare şi la uşurarea travaliului.

Ca şi sexul în doi, dragostea solitară poate fi practicată în numeroase poziţii. Majoritatea femeilor preferă să stea întinse pe spate, cu picioarele desfăcute şi flexate, când se masturbează. Însă mai sunt numeroase mişcări pe care le poţi încerca. Iată câteva care îţi vor asigura orgasmul.
1 din 6

Doggy style... solo

Nu este doar o poziţie pentru cuplu, ci şi pentru nopţile în care eşti singură. Cu faţa spre pat, sprijină-te într-o mână, iar pe cealaltă foloseşte-o pentru a-ţi stimula clitorisul. De asemenea, te poţi excita frecându-ţi sânii de pat sau de o pernă. Senzaţiile vor fi incredibile, iar drumul spre orgasm va fi unul scurt.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod