Îți amintești de Sailor Moon? Un makeup artist a creat machiaje inspirate de faimoasele personaje

Dacă ai crescut în anii '90, sunt șanse mari ca desenele animate Sailor Moon să-ți fi marcat copilăria.
Personajele cu puteri fantastice care luptau cu forțele răului au fost o inspirație pentru numeroase fete din întreaga lume, acesta fiind unul dintre cele mai iubite desene animate din urmă cu peste 20 de ani.

Împinsă de la spate de pasiunea pentru frumoasele fete cu puteri magice din Sailor Moon, Regina, un makeup artist talentat, reușește să intre în pielea ficărui personaj cu ajutorul machiajului. 

Cunoscută sub pseudonimul Picturresque pe Instagram, unde postează creațiile sale, Regina se transformă în fiecare dintre personajele din Sailor Moon folosind machiajul, costumele, perucile și chiar lentilele de contact.
Rezultatele sunt absolut uimitoare, tânăra talentată reușind să aducă nostralgia la un alt nivel pentru fanele serialului de animație.

Regina a creat aceste look-uri pentru a aniversa "animația sa favorită din copilărie", care împlinește anul acesta 25 de ani de la lansare.

Descoperă câteva dintre cele mai frumoase machiaje ale sale inspirate de Sailor Moon.

Foto: Regina
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod