Frumuseţea ta: Cum să te machiezi ca să arăţi perfect de Crăciun

În fiecare an de Crăciun primim invitaţii la petreceri, reuniuni cu familia sau putem fi la rândul nostru gazde. Iar când vine vorba de machiaj, este clar că trebuie să adopţi un stil festiv, adecvat acestei frumoase sărbători.

Iată ce stiluri de machiaj ai putea să încerci pentru acest Crăciun:

Rujul roşu

Rujul roşu ar trebui să fie principalul tău aliat pentru machiajul de Crăciun. Se potriveşte perfect cu atmosfera caldă a acestei sărbători şi îţi oferă acel aer glamour absolut superb.
Foloseşte o nuanţă caldă de roşu puternic şi alege un ruj cremos, hidratant, care să ofere strălucire, dar fără a fi sidefat.

Ten perfect

Dacă alegi să foloseşti un roşu intens pentru buze, trebuie să ştii că astfel scoţi în evidenţă toate imperfecţiunile tenului. De aceea, ai grijă ca pielea ta să arate impecabil. Corectorul şi fondul de ten sunt absolut indispensabile în acest caz!

Un strop de strălucire

Fardul de pleoape sidefat nu este niciodată mai potrivit decât în ziua de Crăciun! Alege nuanţe care să-ţi pună privirea în valoare, dar care să nu pară prea intense. Poţi opta pentru nuanţe de brun, cafeniu, gri, albastru.

Tuş negru

Linia genelor perfect conturată cu un tuş negru va atrage cu siguranţă toată atenţia asupra frumuseţii ochilor tăi. Este un stil de machiaj potrivit pentru Crăciun, pe care îl poţi asocia şi cu buzele puternic colorate în roşu.
Vei avea un look vintage şi elegant.
1 din 11

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod