Frumuseţe. Tendinţe în machiaj şi coafuri pentru miresele din 2016

În ziua nunții, drumul către altar reprezintă, de fapt, proba de catwalk a fiecărei mirese în parte. Iar acest lucru impune un look fabulos.
Pentru a idealiza mireasa anului 2016, experții au lansat noile trenduri pentru sezonul ce urmează. Echipa Patio Studio, care va fi prezentă și la Expomariage, în perioada 15-17 ianuarie, la GW Marriott Bucharest Grand Hotel, explică tendințele anului 2016 în materie de coafuri pentru mirese prin împletituri elaborate, cozi înalte și atent finisate și cocuri franțuzeşti.

Stilul boho își face simțită prezența prin coafuri lejere cu aspect dezordonat și machiaje naturale. Iar ecaille, noua tehnică de vopsire, care implică nuanțe de culori suprapuse, cu accente de lumină și umbră, este una dintre cele mai apreciate tendințe.

În ceea ce privește machiajul, în 2016 make-up artiștii mizează pe grafisme, paiete, strasuri aplicate pe față, pleoape în nuanțe metalice, buze nude sau roz-înghețat mat.
Miresele nonconformiste pot alege să poarte buze în nuanțe contrastante precum burgundy, violet sau negru (creionul khol destinat ochilor este folosit acum pe buze).

Plecând de la aceste direcții, iată care vor fi cele mai apreciate look-uri de mireasă în 2016:
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod