Frumuseţe. Machiajul vedetelor pe covorul roșu, la premiile Grammy. Inspiră-te din stilul lor

3 din 7

Bella Hadid

Una dintre apariţiile care denotă că merită să apelezi la un make-up artist excepţional pentru o ocazie excepţională! Machiajul Bellei este o operă de artă, prin simplul fapt că pare atât de natural şi construit fără pic de efort. În realitate, mâna magică a make-up artistului a "creat" o piele perfectă pentru o apariţie publică de calibru, pe care lumina este aplicată excepţional, pomeţii sunt evidenţiaţi extraordinar de frumos, iar ochii superbi machiaţi soft, cu un  blending ireproşabil, sunt încadraţi de sprâncene machiate im-pe-ca-bil! De multe ori talentul, pregatirea şi viziunea unui make-up artist se regăsesc în "semnătura sprâncenelor", iar genialitatea acestuia a fost că a machiat pentru frumuseţea trăsăturilor Bellei şi nu pentru propriul ego. Strict din punct de vedere al machiajului, ca şi accesoriu al frumuseţii, coafurii şi vestimentaţiei, apariţia pe covorul roşu a Bellei Hadid este una dintre preferatele mele şi o sursă de inspiraţie pentru majoritatea femeilor.
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

 • Angela pe 18 Feb 2016, 11:50
  Imi doresc si eu trasaturi perfecte

  M-a inspirat acest articol, cred ca imi voi lua curaj sa imi aplic si eu gene fir cu fir. Ce fain, autoarea articolului preda cursuri de machiaj? Trebuie sa merg, sa invat cum imi redesenez trasaturile, nu stiam ca se poate asa ceva!

  0
  0

 • ana pe 18 Feb 2016, 09:31
  machiajele

  O TAMPENIE de articol, ai scris niste prostii mai mari ca tine, probabil esti o snoaba si faci comentarii partinitoare in functie de persoana care a machiat vedetele. Vai de cursantele care pica pe mana ta

  0
  0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod