Frumuseţe. 5 reguli pentru un machiaj potrivit la birou. Recomandările expertului




Obraji în culori naturale

Optează pentru un blush în culori cât mai naturale din gama de nuanţe roz-piersica şi aplică-l doar în zona pomeţilor. Pentru a determina această zonă, strânge-ţi obrajii în interior şi urmăreşte linia osului”, adaugă Katiuşa Popovici. 

Ochi conturaţi subtil

Mediul business este ultimul loc în care vrei să-ţi etalezi nuanţele strălucitoare de fard de ochi, rimelul colorat sau genele false. Alege tonuri neutre de gri şi maro şi o linie fină de tus pentru un efect cât mai natural.
Conturarea sprâncenelor este un alt truc care îţi pune în valoare fizionomia fetei, printr-un look chic. Tunde-le periodic şi nu exagera niciodată cu pensatul. Pentru a le fixa poţi aplica un gel special pentru sprâncene. 

Buze hidratate

Îţi recomand culori pastel, roz sau nuanţe de piersică, chiar şi tonuri de maro deschis. Rujurile mate nu sunt o idee prea bună la birou pentru că usucă buzele, aşa că optează în schimb pentru cele cremoase şi nu uita să le reaplici mereu după ce ai mâncat.
Chiar dacă restul machiajului nu iese atât de mult în evidenţă, buzele hidratate şi îngrijite vor face mereu diferenţa
”, completează Katiuşa Popovici.
Poţi obţine acel efect de buze pline utilizând un creion în aceeaşi culoare ca şi rujul. De asemenea încearcă pe cât posibil să eviţi glosul, întrucât nu are acelaşi aspect profesional precum rujul. 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod