Fii cea mai frumoasa la petrecerea dintre ani!

Te pregatesti intens pentru orice petrecere la care participi, dar petrecerea de Revelion este cu adevarat speciala. Pentru ca stim cat este de greu sa te decizi in ceea ce priveste machiajul...

 Te pregatesti intens pentru orice petrecere la care participi, dar petrecerea de Revelion este cu adevarat speciala. Pentru ca stim cat este de greu sa te decizi in ceea ce priveste machiajul, iti venim in ajutor cu trucuri, sfaturi si cele mai bune metode pentru a obtine un machiaj asa cum iti doresti.

Tenul


Acum, cu doua saptamani inainte de marea petrecere dintre ani, este momentul sa mergi la cosmeticiana. Mainile dibace si experimentate ale unui specialist te vor ajuta scapi de imperfectiuni precum puncte negre, cosuri sau comedoane. Pentru ca uneori tratamentele realizate de cosmeticieni pot lasa urme vizibile pentru o anumita perioada de timp, este indicat sa apelezi la astfel de tratamente cu cel putin o saptamana inainte de noaptea cea mare.

Purificarea tenului poate fi facuta si cu ajutorul unor produse exfoliante, masti sau scruburi. Apoi urmeaza hidratarea intensa. Pentru ca timpul iti permite, aplica de cateva ori pe saptamana seruri sau creme intens hidratante. In acest mod, pana la sfarsitul anului, tenul tau va radia de sanatate.

De asemenea, nu lasa pe ultima suta de metri alte procedee de infrumusetare in urma carora raman urme vizibile pe piele. Pensatul sau epilarea pot lasa in urma zone iritate. Pentru a evita astfel de neplaceri, ocupa-te de aceste proceduri cu cateva zile inaintea Anului Nou.

In seara cea mare, incepe prin a aplica o baza pentru machiaj. Poti folosi crema ta hidratanta obisnuita numai cu conditia ca aceasta sa nu fie prea grasa.  Daca alegi o baza grasa, machiajul nu va rezista pe durata intregii nopti si este posibil ca tenul sa capete un aspect lucios. Foloseste pentru cearcane si imperfectiuni un corector lichid, care acopera eficient fara sa fie vizibil pe piele, apoi aplica fondul tau de ten obisnuit.

Pentru aceasta seara, ai putea alege o pudra speciala, cu particule stralucitoare sau o pudra bronzanta. La finalul articolului gasesti un material video in care iti este prezentata metoda corecta de aplicare a pudrei.






Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod