Dovada că machiajul te urâţeşte dacă habar n-ai cum să-l faci

Când te machiezi şi nu respecţi nicio regulă este imposibil ca rezultatul să fie unul flatant! Vezi câteva exemple dezastruoase şi ce se întâmplă când te machiezi cu gust!
S-au uitat la câteva fotografii făcute în urmă cu câţiva ani şi au constatat că se machiau oribil! Aceste femei sunt dovada vie că poţi să-ţi îmbunătăţeşti tehnica de machiaj dacă exersezi şi cunoşti câteva trucuri de la make-up artişti. Atunci când eşti pasionată de arta machiajului şi îţi place să te machiezi impecabil, tutorialele şi sfaturile de la experţi te ajută foarte mult să obţii rezultatele dorite.

Pentru că machiajul perfect este foarte greu de realizat şi necesită foarte multă răbdare trebuie să exersezi mereu pentru a obţine cele mai bune combinaţii care te avantajează.
Pune prea mult fard sau foloseşte un ruj prea strident fără să ştii cum şi totul se transformă într-un adevărat dezastru. De aceea, este foarte important ca până când înveţi şi exersezi arta machiajului să te limitezi la tehnicile simple pentru a obţine un look curat şi proaspăt. Abia după ce înveţi din tutoriale şi de la profesionişti trucurile pentru a realiza un machiaj perfect poţi să-l încerci şi să exersezi până când ajungi la rezultatul dorit.

Însă, în general după cum o demonstrează şi aceste fotografii se pare că mai puţin se dovedeşte a fi întotdeauna mai bine! Cu cât încarci mai puţin tenul, pleoapele şi buzele, având grijă să realizezi un echilibru între culorile folosite, cu atât vei obţine rezultate mai spectaculoase care avantajează pe oricine.


Vezi cum s-au machiat în urmă cu câţiva ani aceste femei şi la ce machiaj au ajuns după ce au învăţat trucurile necesare ca să-şi pună în evidenţă trăsăturile! Sunt dovada clară că dacă îţi place să te machiezi trebuie să te perfecţionezi şi să respecţi anumite reguli ca să arăţi bine.

Foto: buzzfeed.com
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod