Cum să te machiezi când mergi în club ca să arăţi sexy

Mersul în club este ocazia perfectă pentru a fi mai îndrăzneaţă decât în restul timpului. Poţi purta hainele sexy pe care ţi le-ai achiziţionat recent, poţi încerca o coafură inedită şi te poţi machia mai dramatic.

Mersul în club este ocazia perfectă pentru a fi mai îndrăzneaţă decât în restul timpului. Poţi purta hainele sexy pe care ţi le-ai achiziţionat recent, poţi încerca o coafură inedită şi te poţi machia mai dramatic.

Nu-ţi fie teamă să încerci noi stiluri de machiaj. Atât timp cât nu exagerezi, nu ai cum să dai greş. De departe, cel mai îndrăgit stil de machiaj este cel smoky, deoarece conferă profunzime privirii şi te face să fii mai atrăgătoare. Iată câteva sfaturi care te vor ajuta să ai un machiaj senzaţional in club.

Machiajul smoky eyes

Machiajul smoky este uşor de realizat chiar şi de o începătoare, însă pentru cele mai bune rezultate trebuie să ţii cont de câteva reguli.

Înainte de aplicarea fardului pe pleoape, este indicat să aplici un primer, o bază de machiaj ce ajută culoarea să reziste timp îndelungat.

După aplicarea primer-ului, poţi începe să adaugi fard. În funcţie de cât de dramatic vrei să iasă machiajul, este posibil să fie nevoie să aplici mai mult sau mai puţin fard. Pentru îndulcirea fardului negru, este recomandat să foloseşti un fard gri, în special în pliul ochiului. Lumineaza-ţi ochii cu ajutorul unui highlighter, adică a unui fard sidefat crem, şampanie sau alb.

Cu un creion sau tuş negru, trasează o linie contur pe pleoapa superioară şi, pe măsură ce avansezi spre colţul extern, îngroaş-o. Nu uita de pleoapa inferioară.
Şi aceasta trebuie evidenţiată cu fard şi tuş.

Gene false
Pentru ca machiajul ochilor să fie impecabil, îţi recomandăm să treci cu o pensulă pentru blending peste pleoape, atât cât este nevoie pentru a estompa orice linie evidentă dintre nuanţele de fard. Opţional, poţi adăuga o pereche de gene false. În lipsa lor, îţi sugerăm să foloseşti mascara neagră din abundenţă. Dacă este waterproof, cu atât mai bine.

Un alt truc important pentru obţinerea unui machiaj de club perfect este folosirea fondului de ten potrivit. Este posibil ca fondul de ten pe care îl foloseşti ziua să nu fie tocmai indicat pentru machiajul de club, mai ales dacă are un SPF mare. Acest produs conţine oxid de zinc, ce reflectă lumina, iar tenul tău va avea o nuanţă mult mai deschisă faţă de restul corpului.

Ştii ce înseamnă acest lucru, nu? În poze vei ieşi cu faţa albă ca varul. Nu îţi recomandăm nici fondul de ten cu textură uleioasă, deoarece va crea impresia că ai un ten transpirat.

Îţi recomandăm să păstrezi buzele într-o nuanţă naturală, dar nu uita să-ţi îmbujorezi obrajii cu un blush rozaliu ori în nuanţa piersicii.

Buze voluptoase, seducatoare

Mulţi bărbaţi sunt atraşi de buzele femeilor, mai mult decât de privirea lor de felină. Dacă vrei un machiaj de club cu accent pe buze, îţi recomandăm să păstrezi restul machiajului cât mai natural.

Înainte să aplici rujul, este indicat să-ţi exfoliezi buzele. Acest pas este important pentru obţinerea unor buze moi, fără piele exfoliată şi inestetică.
Următorul pas este aplicarea unui balsam de buze, care să le menţină hidratarea. Pentru ca rujul să reziste timp îndelungat, aplică puţin fond de ten pe buze. Cu o batistă de hârtie şterge excesul. Conturează-ţi buzele cu un creion apropiat ca nuanţă de cea a rujului. Acum aplică rujul şi, opţional, ofera-i strălucire cu un gloss.

Pentru machiajul ochilor, poţi folosi farduri sidefate în nuanţe de maro sau crem. Contureaza-ţi ochii şi aplică mascara atât cât consideri că este cazul.



 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod